Bilutleie
Batumi
Kollaps
Georgia // Batumi
Endre personlige detaljer

Leiebil Batumi: Sixt Bilutleie online

Langs kysten av Svartehavet, ved foten av Kakasus-fjellene, ligger den flotte byen Batumi. Du finner selvsagt Sixt bilutleie i Batumi, og dersom du er på utkikk etter en leiebil til turen din, har vi et variert utvalg kjøretøy med alt fra stilige sedaner til kraftfulle SUV-modeller i bilparken vår. Velg den bilkategorien som passer deg og dine behov best, og reis gjennom Georgias nest største by med stil. Booker du en av våre leiebiler i Batumi, kan reisen din begynne!

 
 • Batumi Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport Highway 01
  0167 Batumi

  Ma. - Fr.10:00 - 14:00
   16:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Batumi

Batumi har både varme og behagelige somre og kalde vintre med mulighet for snø. Våre leiebiler i Batumi har air condition slik at du kan være sikker på å få en behagelig reise uansett årstid. Hos oss kan du skreddersy leiebilen din med våre ekstratjenester som gir deg frihet og fleksibilitet til å få den reiseopplevelsen du ønsker. Dersom dere er flere som reiser sammen, kan du be om en ekstra sjåførtillatelse, og reiser du med barn, har vi barneseter i ulike størrelser. Vi kan også tilby flere typer forsikringer for at du skal kunne føle deg trygg på veien. Når du bestiller et kjøretøy hos Sixt bilutleie i Batumi, vil du alltid få en bil i valgte kategori, men vi gjør oppmerksom på at vi ikke garanterer en spesifikk bilmodell.

Kjøretur i Batumi med Sixt

Med det behagelige sommerklimaet og beliggenheten langs Svartehavet er Batumi en populær destinasjon for reisende på jakt etter sol, varme og badestrender. Batumi er også kjent for sine mange kasinoer. I området rundt Batumi vil du også finne flere kulturminner som vitner om Georgias fortid, som festningen Gonio like ved grensen til Tyrkia. Med egen leiebil i Batumi kan du oppleve en blanding av det moderne og historiske både i og utenfor bysentrum. Vi ønsker deg en riktig god kjøretur!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service