Bilutleie i Vincennes

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Vincennes

Oppgrader leiebilen din i Vincennes

Oppgrader leiebilen din i Vincennes

Velkommen til Sixt bilutleie i Vincennes! Med leiebil fra Sixt får du et uforglemmelig opphold i en av de vakreste forstedene til Paris. Velg et kjøretøy fra vår moderne bilflåte, som kan oppgraderes og tilpasses for å tilfredsstille behovene dine. Hos oss kan du velge blant både kompaktbiler, stasjonsvogner, sportsbiler og firehjulstrekkere. Foretrekker du en stilig kabriolet - hvis være tillater det - ordner vi selvfølgelig også det. Du finner stasjonen vår like ved den massive festningen Château de Vincennes, en av de flotteste bygningene i området. Dermed kan du starte oppholdet ditt i Frankrike på best mulig måte! Sixt gjør sitt beste for at du skal få et vellykket opphold i Vincennes. Du kan oppgradere leiebilen i Vincennes med både navigasjonssystem og barneseter mot et lite ekstragebyr. I leieprisen får du både gratis ombooking og kansellering i tilfelle reiseplanene dine endrer seg. Tredjepartsforsikring er også inkludert, mens andre forsikringer som ulykkes- og tyveriforsikring kan legges til hvis det skulle være ønskelig. Tilpass leiebilen slik at den passer til deg og reiseplanene dine. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi garanterer at du får en leiebil i Vincennes i den bilkategorien du ønsker.
Opplev Frankrike med leiebil fra Vincennes

Opplev Frankrike med leiebil fra Vincennes

Sixt bilutleie i Vincennes er et godt valg for deg som vil oppleve Paris og omegn med egen leiebil, men som ikke ønsker å hente den inne i Paris sentrum. Den største attraksjonen i Vincennes er Château de Vincennes. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet, og er den eneste kongelige residensen som har overlevd fra middelalderen. Bak slottet ligger Bois de Vincennes, den største offentlige parken i Paris, som også inkluderer innsjøen Daumesnil. Her finner du også Parc Floral de Paris, som kan skryte av å ha mer enn 3000 blomsterarter, og ikke minst det nasjonale immigrasjonsmuseet. Barriere de Trone og Colonnes du Trone er også imponerende historiske monumenter som du bør få med deg.
Show more
Greit å vite når du leier i Vincennes
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Vincennes?
For å leie en bil med SIXT ved Vincennes må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Vincennes.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Vincennes?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Vincennes. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 439 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Vincennes

Hva trenger jeg for å leie en bil i Vincennes?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Vincennes?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Vincennes?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Vincennes

Vis mer