Bilutleie
Vincennes
Kollaps
Frankrike // Vincennes
Endre personlige detaljer

Leiebil Vincennes: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Vincennes! Med leiebil fra Sixt får du et uforglemmelig opphold i en av de vakreste forstedene til Paris. Velg et kjøretøy fra vår moderne bilflåte, som kan oppgraderes og tilpasses for å tilfredsstille behovene dine. Hos oss kan du velge blant både kompaktbiler, stasjonsvogner, sportsbiler og firehjulstrekkere. Foretrekker du en stilig kabriolet - hvis være tillater det - ordner vi selvfølgelig også det. Du finner stasjonen vår like ved den massive festningen Château de Vincennes, en av de flotteste bygningene i området. Dermed kan du starte oppholdet ditt i Frankrike på best mulig måte!

 
 • Vincennes

  Sixt Bilutleie
  41 Avenue du Chateau
  94300 Vincennes

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Oppgrader leiebilen din i Vincennes

Sixt gjør sitt beste for at du skal få et vellykket opphold i Vincennes. Du kan oppgradere leiebilen i Vincennes med både navigasjonssystem og barneseter mot et lite ekstragebyr. I leieprisen får du både gratis ombooking og kansellering i tilfelle reiseplanene dine endrer seg. Tredjepartsforsikring er også inkludert, mens andre forsikringer som ulykkes- og tyveriforsikring kan legges til hvis det skulle være ønskelig. Tilpass leiebilen slik at den passer til deg og reiseplanene dine. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi garanterer at du får en leiebil i Vincennes i den bilkategorien du ønsker.

Opplev Frankrike med leiebil fra Vincennes

Sixt bilutleie i Vincennes er et godt valg for deg som vil oppleve Paris og omegn med egen leiebil, men som ikke ønsker å hente den inne i Paris sentrum. Den største attraksjonen i Vincennes er Château de Vincennes. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet, og er den eneste kongelige residensen som har overlevd fra middelalderen. Bak slottet ligger Bois de Vincennes, den største offentlige parken i Paris, som også inkluderer innsjøen Daumesnil. Her finner du også Parc Floral de Paris, som kan skryte av å ha mer enn 3000 blomsterarter, og ikke minst det nasjonale immigrasjonsmuseet. Barriere de Trone og Colonnes du Trone er også imponerende historiske monumenter som du bør få med deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service