Bilutleie i Trouville-sur-Mer

 

Mest populære i Trouville-sur-Mer

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Deauville Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Trouville-sur-Mer

Oppgrader leiebilen din i Trouville-sur-Mer

Oppgrader leiebilen din i Trouville-sur-Mer

Velkommen til Sixt bilutleie i Trouville-sur-Mer! Når du leier et kjøretøy hos Sixt i Trouville-sur-Mer, får du mulighet til å utforske det nordvestlige Frankrike og Den engelske kanalen i ditt eget tempo. Stasjonen vår ligger inne i ankomstområdet på Deauville flyplass (DOL). Du kan forhåndsbestille leiebilen din i Trouville-sur-Mer, slik at den står og venter på deg når du lander. Vi har et stort utvalg av kjøretøy som oppdateres jevnlig, slik at alle leiebilene våre skal ha moderne bilteknologi for trygg og behagelig transport. Velg blant prisgunstige kompaktbiler, stasjonsvogner som rommer hele familien og SUV-modeller med ekstra god bagasjeplass. Hos Sixt gjør vi det enkelt med leiebil i Trouville-sur-Mer! Når du klikker på lenken over, får du mer informasjon om hvilke tilleggstjenester vi tilbyr hos Sixt bilutleie i Trouville-sur-Mer i Frankrike. Vi anbefaler at du oppdaterer leiebilen din, slik at du får det du trenger for et vellykket opphold. Hva med å inkludere et navigasjonssystem som gjør at du alltid vet hvor du er? Sørg også for at de små sitter trygt og godt ved å inkludere barneseter eller sitteputer. Planlegger du en lengre kjøretur, kan du i tillegg velge fri kjørelengde og ekstra sjåfør. Du får alltid gratis ombooking og kansellering inkludert i leieprisen, noe som kommer godt med ved forsinkelser og endringer i reiseplanene.
Hva kan jeg oppleve med leiebil i Trouville-sur-Mer?

Hva kan jeg oppleve med leiebil i Trouville-sur-Mer?

Når du leier bil hos Sixt bilutleie i Trouville-sur-Mer, kan du være sikker på at du vil oppleve mye spennende! Dette er nemlig et område som er kjent for sin naturlige skjønnhet, og som har inspirert utallige kunstnere opp gjennom historien. Trouville-sur-Mer er en vakker havneby som er kjent for sitt herlige fiskemarked, utallige museer og det ekstravagante kasinoet. Med egen leiebil i Trouville-sur-Mer kan du kjøre til den glamorøse nabobyen Deauville, eller til Honfleur som har den vakreste havnen i hele regionen. Stikk også innom pilegrimsbyen Lisieux for litt spirituell inspirasjon og spektakulær arkitektur.
Show more

Greit å vite når du leier i Trouville-sur-Mer

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Trouville-sur-Mer?
For å leie en bil med SIXT ved Trouville-sur-Mer må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Trouville-sur-Mer.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Trouville-sur-Mer?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Trouville-sur-Mer. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 19 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Trouville-sur-Mer

Hva trenger jeg for å leie en bil i Trouville-sur-Mer?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Trouville-sur-Mer?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Trouville-sur-Mer?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Trouville-sur-Mer

Vis mer