Bilutleie
Trouville-sur-Mer
Kollaps
Frankrike // Trouville-sur-Mer
Endre personlige detaljer

Leiebil Trouville-sur-Mer: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Trouville-sur-Mer! Når du leier et kjøretøy hos Sixt i Trouville-sur-Mer, får du mulighet til å utforske det nordvestlige Frankrike og Den engelske kanalen i ditt eget tempo. Stasjonen vår ligger inne i ankomstområdet på Deauville flyplass (DOL). Du kan forhåndsbestille leiebilen din i Trouville-sur-Mer, slik at den står og venter på deg når du lander. Vi har et stort utvalg av kjøretøy som oppdateres jevnlig, slik at alle leiebilene våre skal ha moderne bilteknologi for trygg og behagelig transport. Velg blant prisgunstige kompaktbiler, stasjonsvogner som rommer hele familien og SUV-modeller med ekstra god bagasjeplass. Hos Sixt gjør vi det enkelt med leiebil i Trouville-sur-Mer!

 
 • Deauville Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Route de l'aérodrome D74
  14130 Saint-Gatien-des-Bois

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Oppgrader leiebilen din i Trouville-sur-Mer

Når du klikker på lenken over, får du mer informasjon om hvilke tilleggstjenester vi tilbyr hos Sixt bilutleie i Trouville-sur-Mer i Frankrike. Vi anbefaler at du oppdaterer leiebilen din, slik at du får det du trenger for et vellykket opphold. Hva med å inkludere et navigasjonssystem som gjør at du alltid vet hvor du er? Sørg også for at de små sitter trygt og godt ved å inkludere barneseter eller sitteputer. Planlegger du en lengre kjøretur, kan du i tillegg velge fri kjørelengde og ekstra sjåfør. Du får alltid gratis ombooking og kansellering inkludert i leieprisen, noe som kommer godt med ved forsinkelser og endringer i reiseplanene.

Hva kan jeg oppleve med leiebil i Trouville-sur-Mer?

Når du leier bil hos Sixt bilutleie i Trouville-sur-Mer, kan du være sikker på at du vil oppleve mye spennende! Dette er nemlig et område som er kjent for sin naturlige skjønnhet, og som har inspirert utallige kunstnere opp gjennom historien. Trouville-sur-Mer er en vakker havneby som er kjent for sitt herlige fiskemarked, utallige museer og det ekstravagante kasinoet. Med egen leiebil i Trouville-sur-Mer kan du kjøre til den glamorøse nabobyen Deauville, eller til Honfleur som har den vakreste havnen i hele regionen. Stikk også innom pilegrimsbyen Lisieux for litt spirituell inspirasjon og spektakulær arkitektur.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service