Bilutleie i Tours

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Tours

Book en leiebil i Tours tilpasset dine behov

Book en leiebil i Tours tilpasset dine behov

Her i et av Frankrikes beste vindistrikter vil et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Tours komme godt med. Hele Centre-regionen og departementet Indre-et-Loire er enkelt tilgjengelig for deg hvis du disponerer egen leiebil fra Tours, og med våre oppgraderte kjøretøy kan vi love deg en komfortabel reise. Vi har et utvalg av bilmodeller i kategoriene stasjonsvogn for inntil 5 personer og praktiske firehjulstrekkere som er optimale for lengre bilturer. Du finner en av våre stasjoner lett tilgjengelig på Tours togstasjon ved å se etter vår oransje logo. Alle våre bilmodeller leveres med air condition og tredjepartforsikring inkludert.Sixt bilutleie i Tours har en oppgradert bilpark i tråd med vårt formål om å ha høykvalitative kjøretøy med de beste kjøreegenskaper og teknologi. Mange goder er inkludert, og i tillegg kan du reservere ekstratjenester som ekstra ansvarsforsikring, barneseter, GPS og veihjelp underveis på turen. Du får oversikt over våre tilleggstjenester ved å klikke på bilkategoriene her på nettsidene, eller ringe oss for å få ekstra veiledning. Som alltid garanterer vi at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplev de franske vindistriktene med Sixt bilutleie

Opplev de franske vindistriktene med Sixt bilutleie

Med leiebil i Tours kan du oppleve denne hovedstaden i Indre-et-Loire-departementet ut og inn. Regionen Centre i Frankrike har noen av landets beste vindistrikter, og du får full frihet til å oppsøke både historiske og kulturelle severdigheter, en rekke vingårder og nærliggende byer som Orléans, Le Mans og Nantes om du vil. I Tours bør du få med deg de spektakulære hageanleggene og slottene på Château de Villandry, som er beliggende i Loire-dalen bare 14 kilometer fra Tours sentrum. Og langs elven Loire, som renner gjennom Tours, har du uendelige muligheter til å oppleve grotter, slott, klostre, vinkjellere og fransk natur og kultur. Sixt ønsker deg god tur!
Show more
Greit å vite når du leier i Tours
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tours?
For å leie en bil med SIXT ved Tours må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tours.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tours?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tours. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 1264 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Tours

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tours?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tours?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tours?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tours

Vis mer