Bilutleie i Saint Tropez

 

Mest populære i Saint Tropez

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Saint Tropez som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Saint Tropez

Oppgraderinger for maksimal komfort

Oppgraderinger for maksimal komfort

For mange er Saint-Tropez den optimale destinasjonen i Frankrike, og reisen blir lett enda bedre når du disponerer egen leiebil i Saint-Tropez. Her kan du kjøre hele den franske rivieraen på langs med et kjøretøy fra vårt store utvalg av høykvalitative bilmodeller. Du finner Sixt bilutleie i Saint-Tropez ved flere sentrale lokasjoner i og rund i Saint-Tropez, blant annet på Saint-Tropez lufthavn. Her tilbyr vi bilkategoriene stasjonsvogn, sportsbiler og cabriolet samt firehjulstrekkere, alt etter hvilke behov du har når det gjelder reiseformål og komfort. Med i leieprisene våre får du både tredjepartforsikring og air condition for å gjøre rundreisen trygg og behagelig for deg.Med Sixt kan du få en leiebil i Saint-Tropez som tilfredsstiller akkurat de ønskene du har. I tillegg til inkluderte goder har vi også ekstratjenester tilgjengelige på våre filialer. Disse kan bestilles for å tilpasse kjøretøyet optimalt for deg og dine medreisende. Barneseter, GPS eller ekstra beskyttende ansvarsforsikringer kan legges til, og alt kan enkelt forhåndsbestilles på våre nettsider eller over telefon. Vi garanterer at du får en leiebil i Saint-Tropez i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplev det beste av rivieraen med leiebil i Saint-Tropez

Opplev det beste av rivieraen med leiebil i Saint-Tropez

Saint-Tropez er destinasjonen i Frankrike for deg som vil oppleve rikmannsliv, luksus og herlig strandliv og høy motefaktor. Men samtidig har byen og kyststrekningen Côte d%u2019Azur mye mer å by på, og med leiebil i Saint-Tropez har du mulighet til å kjøre rivieraen på langs og oppleve regionens kulturelle og severdige attraksjoner. Utenom turistsesongen er Saint-Tropez en rolig liten fiskerlandsby med god atmosfære, og festningen like utenfor byen er et flott utsiktspunkt som også har museum. Få fullt utbytte av kjøretøyet ditt fra Sixt bilutleie i Saint-Tropez ved å besøke de større byene Cannes, Monaco, Grasse og Marseille i ditt eget tempo.
Show more

Greit å vite når du leier i Saint Tropez

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Saint Tropez?
For å leie en bil med SIXT ved Saint Tropez må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Saint Tropez.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Saint Tropez?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Saint Tropez. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 300 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Saint Tropez

Hva trenger jeg for å leie en bil i Saint Tropez?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Saint Tropez?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Saint Tropez?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Saint Tropez

Vis mer