Bilutleie
Saint-Pierre-des-Corps
Kollaps
Frankrike // Saint-Pierre-des-Corps
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint-Pierre-des-Corps: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Saint-Pierre-des-Corps! Dette er et av de beste vindistriktene i Frankrike, og med leiebil fra Saint-Pierre-des-Corps kan du oppleve alt som dette området har å by på. Du finner stasjonen vår på togstasjonen (TGV) i Tours, hvor vi tilbyr oppgraderte kjøretøy som gir deg en trygg og behagelig reise. Velg blant kombibiler, stasjonsvogner og biler med firehjulstrekk for deg som skal legge ut på lengre kjørerturer. Med en Sixt leiebil i Saint-Pierre-des-Corps får du alltid tredjepartsforsikring, aircondition og ombooking inkludert i leieprisen!

 
 • Tours Togstasjon TGV
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Tours Togstasjon TGV

  Sixt Bilutleie
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebil med det lille ekstra!

Sixt bilutleie i Saint-Pierre-des-Corps gjør alltid sitt beste for at kundene våre skal bli fornøyde. Hos oss kan du legge inn bestillingen din på nett, der du samtidig kan oppgradere bilen med diverse tilleggstjenester som gjør reisen din enda bedre. Leiebilen din i Saint-Pierre-des-Corps kan oppgraderes med både barnesete, ekstra sjåfør og navigasjonssystem for en enda mer behagelig kjøretur. Sixt kan alltid garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Klikk deg inn på lenken over for å se hvilke tilleggstjenester vi tilbyr hos Sixt bilutleie i Saint-Pierre-des-Corps.

Opplev mer med leiebil fra Sixt

Saint-Pierre-des-Corps ligger midt i Frankrike, omgitt av idylliske landsbyer og frodig natur. Stasjonen vår ligger i den gamle byen Tours, og gir deg det perfekte utgangspunktet for å oppleve byen og områdene rundt. Tours ligger i den vakre Loire-dalen som er kjent for sine eksklusive viner, og med en fantastisk gamleby som bare må oppleves. Her finner du både Place Plumereau, rådhuset og Cathédrale St. Gatien samt utallige gallerier, museer og shoppingmuligheter. Besøk også en av de mange vingårdene i området, eller kjør til den lille byen Amboise som ligger omtrent 20 kilometer oppover Loire-elven. Det var her Leonardo da Vinci levde sine siste år, og her kan du oppleve både vakre slott og fascinerende arkitektur. Velkommen til Sixt i Saint-Pierre-des-Corps!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service