Bilutleie i Saint-Malo

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Saint-Malo

Oppgrader leiebilen i Saint-Malo etter dine behov

Oppgrader leiebilen i Saint-Malo etter dine behov

Sixt har en rekke fordeler for deg som vil booke leiebil i Saint-Malo. Her i det nordvestlige Frankrike kan du kjøre rundt i hele Bretagne-distriktet, og både forretningsreisende og ferierende vil ha stor nytte av å velge en av våre bilkategorier. Fra våre filialer i Saint-Malo tilbyr vi både stasjonsvogner, sportsbiler og 4x4 fra anerkjente bilfabrikanter og har alltid et utvalg av nye modeller som ikke er mer enn seks måneder gamle. Derfor er bilparken vår av høy standard, og du får også goder som tredjepartforsikring inkludert hos Sixt bilutleie i Saint-Malo. Du finner oss enkelt på flere strategiske plasseringer i og rundt byen. Sixt er en av bransjens mest spennende bilutleiefirmaer. Grunnen er enkel — vi har nemlig både moderne bilmodeller og en rekke ekstratjenester med på kjøpet. Samtidig kan du oppgradere bilen akkurat slik du trenger den, med både barneseter, GPS eller mulighet for veihjelp om du ønsker dette. Ved behov kan vi også avtale innlevering etter ordinær åpningstid. I tillegg vil vi alltid gi deg en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Ta et dypdykk i historien med Sixt bilutleie i Saint-Malo Saint-Malo kalles populært "Byen innenfor murene", og grunnen er de store festningsmurene som fortsatt omringer byen. Saint-Malo har en spennende historie med plyndrere og pirater, og mye av dette kan du få en smak av når du vandrer gatelangs eller tar turen til Château de St. Malo, som både er en storslått kirke og et meget velholdt museum. Saint Vincent-katedralen er også en yndet turistattraksjon. Er du her i forbindelse med forretninger, har byen en rekke hoteller med høy standard, og avstandene blir korte fra den ene siden av byen til den andre med en leiebil i Saint-Malo fra Sixt. Her i det nordvestlige Frankrike har du utsikt mot den franske bukta og engelske Jersey, og du kan også benytte kjøretøyet ditt til å ta deg en lengre kjøretur langs den vakre kysten med flotte strender og rekreasjonsmuligheter.
Show more
Greit å vite når du leier i Saint-Malo
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Saint-Malo?
For å leie en bil med SIXT ved Saint-Malo må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Saint-Malo.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Saint-Malo?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Saint-Malo. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Saint-Malo

Hva trenger jeg for å leie en bil i Saint-Malo?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Saint-Malo?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Saint-Malo?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Saint-Malo

Vis mer