Bilutleie
Saint-Herblain
Kollaps
Frankrike // Saint-Herblain
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint-Herblain: Sixt Bilutleie online

Skal du til Nantes i Frankrike og trenger en prisgunstig leiebil? Da trenger du ikke lete lenger enn til Sixt bilutleie i Saint-Herblain. Stasjonen vår ligger sentralt i den vestlige delen av Nantes. Hos oss får du alltid de beste prisene, og du kan velge blant et stort utvalg av kjøretøy. Vi tilbyr både kompaktbiler, stasjonsvogner, sportsbiler, kabrioleter og firehjulstrekkere - alle fra en moderne bilflåte som jevnlig oppdateres med den nyeste teknologien for å gi kundene våre best mulig komfort og service.

 
 • Nantes Saint-Herblain
  375 Route de Vannes
  44800 Saint-Herblain

  Ma. - Fr.07:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Nantes Saint-Herblain

  Sixt Bilutleie
  375 Route de Vannes
  44800 Saint-Herblain

  Ma. - Fr.07:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt sørger for et vellykket opphold i Nantes

Hos oss kan du bestille leiebilen din i Saint-Herblain på nett, og oppgradere kjøretøyet basert på dine egne ønsker og behov. Hvis det er første gangen du reiser til Nantes, og trenger litt veibeskrivelser og navigasjon, anbefaler vi at du inkluderer GPS som tilleggstjeneste. Har du med barna, kan du velge barneseter eller sitteputer slik at de små sitter trygt og godt. Sixt kan ikke alltid garantere at du får den bilmodellen du ønsker, men vi kan garantere en leiebil i Saint-Herblain i samme bilkategori. Hos Sixt bilutleie i Saint-Herblain gjør vi vårt beste for at du får et herlig opphold i Nantes!

Se mer med leiebil i Saint-Herblain

Nantes ligger omtrent 50 kilometer fra kysten, og er en stor og herlig by full av spennende kultur og historie. Her finner du utallige museer og historiske severdigheter som du absolutt bør få med deg, og med egen leiebil i Saint-Herblain kommer du deg enkelt rundt i byen. Du bør blant annet svinge innom den store katedralen og Château des ducs de Bretagne, som også huser det historiske museet i Nantes. Stikk også innom Jardin des plantes, som kan skryte av å ha mer enn 10 000 botaniske arter. Kjører du litt utenfor byen, finner du kystbyen La Baule og flere sjarmerende småbyer som pittoreske Pornic. Kjør også innom den regionale nasjonalparken Briere for å se den vakre naturen som finnes i det vestlige Frankrike. Uansett hvor ferden går, hjelper Sixt bilutleie i Sant-Herblain deg med å få en komfortabel reise.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service