Bilutleie
Saint-Germain-en-Laye
Kollaps
Frankrike // Saint-Germain-en-Laye
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint-Germain-en-Laye: Sixt Bilutleie online

Paris har stabilt høy status blant verdens turister, og med leiebil fra Saint German en Laye har du et ypperlig utgangspunkt for å oppleve denne spennende storbyen. Vi har pålitelige kjøretøy fra anerkjente produsenter %u2013 dermed er du sikret et rimelig og trygt transportmiddel for å bevege deg rundt i Frankrikes hovedstad. Utvalget vårt tilbyr kategoriene familiebiler for generell bruk, kompaktbiler som er rimelige i drift, premium-biler for den som vil ha noe spesielt, eller minibusser så det blir godt med plass til bagasje og passasjerer. Saint German en Laye har også selv mye fint å se der den ligger litt vest for Paris, så du har mye å glede deg til med et kjøretøy fra Sixt bilutleie.

 
 • Saint-Germain-en-Laye

  Sixt Bilutleie
  16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er problemfritt å leie bil i Saint German en Laye

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om vår stasjon for bilutleie i Saint German en Laye og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Flere praktiske forsikringer er allerede inkludert, siden sikkerhet er høyt prioritert hos oss, og du får også air condition for et behagelig inneklima. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. I Sant German en Laye og omegn er det smart å skaffe seg GPS som tilleggstjeneste, og en ekstra sjåfør betyr at dere kan dele på å kjøre rundt.

Noe av det du kan se og gjøre med leiebil fra Sixt i Saint German en Laye

Saint German en Laye preges for det meste av en stor park bestående av skog og gangveier, men en golfpark finnes også for den golflystne. I den sørøstlige delen ligger Saint German en Layes praktfulle slott, og slottshagen som omgir bygningen er like imponerende. Frankrike har moderne motorveier som tar deg raskt både til Paris eller videre ut i det spennende landet. Hvis du vil oppleve Frankrike, er Sixt bilutleie i Sant German en Laye et svært godt utgangspunkt!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service