Bilutleie
Saint-Gatien-des-Bois
Kollaps
Frankrike // Saint-Gatien-des-Bois
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint-Gatien-des-Bois: Sixt Bilutleie online

Oppdag Normandie og Saint-Gatien-des-bois med din egen leiebil fra Sixt! Saint-Gatien-des-bois har den perfekte beliggenheten for deg som vil utforske det nordvestlige Frankrike og Den engelske kanalen. Byen er kjent for sin rolige og sjarmerende atmosfære, og er hjem til Deauville flyplass (DOL). Det er her du vil finne Sixt bilutleie i Saint-Gatien-des-bois. Bestill leiebil på nettet, så står den og venter på deg idet du lander. Hos oss kan du reservere praktiske kombibiler, solide SUV-modeller og romslige familiebiler for deg som trenger plass til både mennesker og bagasje. Hos Sixt bilutleie i Saint-Gatien-des-bois gjør vi det enkelt med leiebil!

 
 • Deauville Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Route de l'aérodrome D74
  14130 Saint-Gatien-des-Bois

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Stil og komfort med leiebil i Saint-Gatien des-bois

Ved å klikke på lenken over, får du mer informasjon om Sixt bilutleie i Saint-Gatien-des-bois i Frankrike og se hvilke tilleggstjenester vi tilbyr ved denne stasjonen. Våre kjøretøy oppdateres jevnlig for å kunne tilby kundene den beste teknologien, sikkerheten og komforten. Noen av ekstratjenestene vil tilbyr med leiebilene i Saint-Gatien-des-bois er blant annet barnesete, GPS og ekstra fører - noe som kan være lurt hvis man planlegger lengre kjøreturer. Du får også alltid gratis ombooking og kansellering innbakt i leieprisen. Vi kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva kan jeg oppleve med Sixt bilutleie?

Den beste måten å utforske Normandie på er med din egen leiebil fra Sixt i Saint-Gatien-des-bois. Dette er en flott by full av vakre herskapshus som vitner om byens storhetstid. Her finner du også utallige, herlige restauranter som serverer mat og drikke på sitt aller beste. Ta en tur innom kirken Saint-Gatien med arkitektur fra 1500-tallet eller kjør ut til kysten til badebyen Deauville, som anses for å være den beste badebyen i hele Normandie - og som byr på både kasino, shopping og golf.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service