Bilutleie
Saint Etienne
Kollaps
Frankrike // Saint Etienne
Endre personlige detaljer

Leiebil i Saint-Étienne: Sixt Bilutleie Online

Saint-Étienne er en spennende by å reise rundt i med eget kjøretøy. Du finner blant annet Sixt bilutleie på Saint-Étienne sentralbanestasjon, der vi kan skilte med flotte kjøretøy fra verdensledende fabrikanter. Vi har tilgjengelige bilkategorier som passer for både turister og fastboende, som stasjonsvogner for inntil 5 personer, sportsbiler og cabrioleter, firehjulstrekkere for aktive ferier eller vare- og lastebiler for større transport og flyttelass. Du får alltid mange goder med på kjøpet når du booker leiebil i Saint-Étienne fra Sixt, blant annet tredjepartforsikring og air condition med de fleste av våre modeller. Vi ønsker deg et godt opphold her i det østlige slettelandskapet i Frankrike.

 
 • Saint-Etienne Sentr.banest.
  32 Rue de la Montat
  42100 Saint Etienne

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 11:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Saint-Etienne Sentr.banest.

  Sixt Bilutleie
  32 Rue de la Montat
  42100 Saint Etienne

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 11:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Oppgrader leiebilen i Saint-Étienne etter dine behov

Med Sixt bilutleie i Saint-Étienne kan du oppgradere leiebilen ut fra hva du skal benytte den til. Vi har for eksempel barneseter når du reiser med barn, og ekstra ansvarsforsikring eller GPS som kan være kjekt å ha i en by med mye trafikk og intrikat gatenett. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi skifter også ut alle bilmodeller hvert halvår, slik at du vil få en moderne bil som er oppgradert på teknologifronten.

En blanding av nytt og gammelt i Saint-Étienne

Den franske perlen Saint-Étienne ligger omtrent 5 mil i sørvestlig retning fra storbyen Lyon her i regionen Auvergne-Rhône-Alpes. Arkitekturmessig er dette en spennende destinasjon, med en rekke storslåtte gamle byggverk som i dag benyttes som både hoteller og museer. Midt blant eldre bygninger finner du også topp moderne kjøpesentre, og museet for moderne kunst skiller seg kraftig ut med sin blanke, glatte glassfasade. Med leiebil i Saint-Étienne kan du også oppleve det omkringliggende slettelandskapet og få en smak av tradisjonelt næringsliv, ettersom Saint-Étienne ligger plassert i et stort kullfelt ved Massif Central. Med Sixt bilutleie i Saint-Étienne kan du oppleve at byen er et viktig samferdselsknutepunkt for industri fra flere steder i Frankrike.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service