Bilutleie i Roissy

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Roissy

Spesifikke tjenester for spesifikke behov

Spesifikke tjenester for spesifikke behov

Med leiebil i Roissy-en-France, på folkemunne kalt bare Roissy, kan du utforske forstedene nordøst for Paris eller reise fra A til B i hele Val d'Oise-departementet. Med et eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Roissy er du uavhengig av kollektivtrafikk, og Paris bysentrum er bare 20 kilometer unna. Du finner vår stasjon på Paris Charles de Gaulle flyplass, og selv om flyplassen er av betydelig størrelse, er det enkelt å følge de oransje skiltene for å finne frem til vår oransje skranke. Her vil du få hjelp til å hente leiebilen din, og når du reserverer, har vi et utvalg av stasjonsvogner, spreke firehjulstrekkere og sporty cabrioleter eller sportsbiler — alt etter hva du har for preferanser. Inkludert er også alltid tredjepartforsikring og air condition på de fleste modeller.For at du kun skal betale for akkurat det du trenger hos oss, har vi inkludert de mest nødvendige tjenestene i grunnpakken, mens tilleggstjenester kan reserveres når du har spesifikke behov. For eksempel har vi barneseter tilgjengelig i flere vektklasser, og ekstra ansvarsforsikring kan bestilles dersom du er ny sjåfør i bytrafikken i Frankrike. Veihjelp underveis er også et av våre ekstragoder samt GPS for å finne enkelt frem. Når du leier bil i Roissy, vil vi i Sixt alltid gi deg en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Enkel fremkommelighet med leiebil i Roissy Selv om Roissy er en viktig forstad til hovedstaden Paris, er ikke selve Roissy betjent av metroen eller andre togforbindelser. Derfor er en leiebil i Roissy den aller enkleste måten å komme seg rundt på. Som i andre større byer og bydeler i Frankrike, er det tidvis mye trafikk i området, men flyten går likevel lett. Er du forretningsreisende, er det optimalt å booke hotell i Roissy for å ha nærhet til både Paris sentrum og hovedflyplassen. Med Sixt bilutleie i Roissy er du selv herre over eget tidsskjema i hele Paris og omegn.
Show more
Greit å vite når du leier i Roissy
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Roissy?
For å leie en bil med SIXT ved Roissy må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Roissy.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Roissy?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Roissy. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 7678 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Roissy

Hva trenger jeg for å leie en bil i Roissy?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Roissy?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Roissy?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?