Bilutleie
Pierrelaye
Kollaps
Frankrike // Pierrelaye
Endre personlige detaljer

Leiebil Pierrelaye: Sixt Bilutleie online

Med en leiebil fra Pierrelaye har du det perfekte utgangpunktet for å utforske Paris og omegn på dine egne premisser. Sixt bilutleie i Pierrelaye ligger 25 kilometer utenfor sentrum av Paris, og med et kjøretøy fra Sixt kan du starte reisen med stil og komfort. I vårt rikholdige utvalg finner du biler for både forretningsreisende, par og barnefamilier. Leiebilene våre komme også med tredjepartsforsikring som alltid er inkludert, i tillegg til gratis ombooking og kansellering. Sixt gjør alltid sitt beste for at du skal få et vellykket opphold i Pierrelaye.

 
 • Pierrelaye

  Sixt Bilutleie
  110 Avenue de General Leclerc
  95480 Pierrelaye

  Ma. - Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Skreddersydd leiebil i Pierrelaye

Sixt bilutleie i Pierrelaye ligger bare noen kilometer fra Charles-de-Gaulle-flyplassen. Stasjonen vår er derfor et godt valg for deg som skal til Paris-området, men som ikke ønsker leiebil inne i Paris sentrum. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi leverer selvsagt også tilleggstjenester, slik at du får et kjøretøy som er skreddersydd ut ifra dine behov. Vi tilbyr blant annet GPS, slik at det blir enklere å finne frem. Eller kanskje du er ekstra opptatt av miljøet og foretrekker en hybridbil? Hos Sixt bilutleie i Pierrelaye gjør vi vårt beste for at reisen din blir helt optimal!

Hva du kan få med deg med leiebil i Pierrelaye

Med bilutleie i Pierrelaye kan du utforske dette herlige området av Frankrike i ditt eget tempo. I sentrum av Pierrelaye bør du få med deg både Grande Arche og Saint Denis Basilica. For deg som liker shopping anbefaler vi at du svinger innom både Rue du Faubourg Saint-Honore og Quai des Marques. Egen leiebil fra Sixt gir deg også mulighet til å kjøre inn til Paris sentrum, eller kanskje legge turen innom Versailles som bare ligger 25 kilometer unna. Palasset i Versailles ble bygget for å imponere, og med leiebil i Pierrelaye er du alltid klar til å utforske noe av det beste Frankrike har å by på!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service