Bilutleie i Paris

 

Mest populære i Paris

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Paris CDG Flyplass T2 E-F som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Paris

Billig bilutleie i Paris, Frankrike

Billig bilutleie i Paris, Frankrike

Sixt tilbyr billige leiebiler for alle som vil oppleve Paris og det området har å by på. Hos oss har du valget mellom flere biltyper og størrelser, fra sportsbiler, kabriolet, by biler eller firehjulstrekker. Alt som passer til ditt behov. Du kan bestille din leiebil i Paris direkte på internettsiden vår, eller direkte på utleiestasjonen. Inkludert i de gode prisene er muligheten for fri kilometer, forsikring, GPS og ekstra sjåfør. Dette kan bestilles på forhånd, eller ved utlevering av leiebilen. Paris er et populært reisemål og har masse turistattraksjoner som er verdt å besøke. Med leiebil fra Sixt kan du raskt og enkelt ta deg videre fra destinasjon til destinasjon. Sixt har mange utleiesteder i Paris, både sentralt og på flyplassen.
Se og gjør i Paris

Se og gjør i Paris

Med leiebil fra Sixt kan du kjøre rundt og se alle severdigheter som Frankrikets hovedstad har å by på. Kjente landemerker som Eiffel tårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Louvre og Versailles er verdt å besøke. Paris er en kjent og populær storby med fantastisk arkitektur. Byen er kjent for gode shopping muligheter og mange flotte restauranter. Det kryr også at museer som man kan ta en titt på, alt som passer ditt behov. Med eiebil fra Sixt kan du oppleve alt Paris har å by på, på en rask og enkel måte. Bestill din billeiei Paris nå.
Show more

Greit å vite når du leier i Paris

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Paris?
For å leie en bil med SIXT ved Paris må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Paris.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Paris?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Paris. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 37916 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Paris

Hva trenger jeg for å leie en bil i Paris?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Paris?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Paris?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?