Bilutleie i Nimes

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Nimes

Noe av det vi tilbyr i Nîmes

Noe av det vi tilbyr i Nîmes

Det er mange fordeler ved å ha en leiebil i Nîmes til fri disposisjon. Ettersom Nîmes fungerer som hovedstad i departementet Gard, er byen et viktig knutepunkt her i den sørlige Occitanie-regionen. Sixt tilbyr full fleksibilitet på reisen ved å ha et stort utvalg av leiebiler i Nîmes. Du finner oss ved flere sentrale lokasjoner i byen, blant annet på Nîmes-Garons flyplass hvor det vil være enkelt å finne et velegnet kjøretøy for dine reiseplaner. Velg mellom bilkategorier som stasjonsvogn, sportsbil eller SUV ut fra hva som passer best for din situasjon. Sixt bilutleie i Nîmes sørger for at du kommer deg raskt fra A til B her i det sørlige Frankrike. Når du leier bil i Nîmes fra Sixt, gir vi deg stor fleksibilitet i leiebilavtalen. Blant annet har vi 24 timers innleveringstjeneste etter avtale på stasjonene våre her. Vi sørger alltid for at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ønsker du flere goder på reisen, kan du be om ekstratjenester som GPS eller barneseter for å gjøre kjøreturen trygg og komfortabel for alle. Husk at det kan være lurt å sette deg inn i noen av trafikkreglene dersom det er første gang du kjører på egen hånd i Frankrike.
Mange muligheter med leiebil i Nîmes

Mange muligheter med leiebil i Nîmes

Nîmes er en by som preges av både romersk historie og moderne arkitektur. Et kjent landemerke er amfiteateret som ofte brukes som tyrefekterarena, og du finner også flere kjente bygninger som er tegnet av vår tids arkitekter, for eksempel Norman Fosters' spennende kunstmuseum og mediateket ved navn Carré d'Art. Med leiebil i Nîmes kan du få med deg en rekke severdigheter i denne byen som er spekket av historie, samt shoppingmuligheter, nydelig fransk mat og kulturelle opplevelser. Sixt bilutleie i Nîmes gir deg også muligheten til lengre kjøreturer mot kysten eller innover i landet.
Show more
Greit å vite når du leier i Nimes
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Nimes?
For å leie en bil med SIXT ved Nimes må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nimes.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Nimes?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Nimes. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 306 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Nimes

Hva trenger jeg for å leie en bil i Nimes?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Nimes?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nimes?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Nimes

Vis mer