Bilutleie
Nanterre
Kollaps
Frankrike // Nanterre
Endre personlige detaljer

Leiebil i Nanterre: Sixt Bilutleie Online

En leiebil i Nanterre gir deg stor reisefrihet og et komfortabelt opphold her like i utkanten av Paris. Sixt bilutleie ønsker å gjøre leiebilopplevelsen så god som mulig når du befinner deg her i det sentrale Frankrike. Derfor har vi et stort utvalg av kjøretøy her i Nanterre, og du finner vår filial ved Paris Nanterre Rueil-Malmaison. Velg blant stasjonsvogner med god plass til bagasje og inntil 5 passasjerer eller vare- eller lastebiler for varetransport eller flyttelass. Vi inkluderer også en rekke tjenester som tredjepartforsikring og air condition med de fleste av våre modeller.

 
 • Paris Nanterre-Rueil Malmaison
  44 Av. Vladimir Illitch Lenine
  92000 Nanterre

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Paris Nanterre-Rueil Malmaison

  Sixt Bilutleie
  44 Av. Vladimir Illitch Lenine
  92000 Nanterre

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Oppgraderte leiebiltjenester i Nanterre

I tillegg til tjenestene som er inkludert hos oss, får du mulighet til å oppgradere kjøretøyet ditt helt etter egne ønsker. En leiebil i Nanterre kan bestilles med ekstra ansvarsforsikring, barneseter, dieselmotor eller veihjelp underveis. Bare kryss av for ønskede ekstratjenester her på nettet, eller spesifiser ønskene dine når du ringer oss eller møter opp vår stasjon for bilutleie i Nanterre. Dermed får du en skreddersydd bil innen ønsket bilkategori. Husk imidlertid at en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Alt innenfor rekkevidde med leiebil i Nanterre

Her ved bredden av Seinen, bare et steinkast vest for hovedstaden i Frankrike, har du alt du måtte ønske innenfor rekkevidde med et eget kjøretøy. Som forstad til Paris har Nanterre mye å by på både av arkitektur, restauranter, overnattingsmuligheter og den vakre beliggenheten langs elven. Universitetet i Nanterre er plassert her, og du finner noen av de høyeste skyskraperne i hele regionen akkurat her. Samtidig er forstedene roligere enn selve Paris, og prismessig vil det også være noe å spare på hoteller og restauranter. Dermed er det mulig å få i både pose og sekk samtidig som du har full fleksibilitet når du disponerer et eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Nanterre.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service