Bilutleie
Nancy
Kollaps
Frankrike // Nancy
Endre personlige detaljer

Leiebil Nancy: Sixt Bilutleie online

Her i det østlige Frankrike har du mange muligheter til å få en smak av god fransk atmosfære og gamle dager, og Sixt står klar til å hjelpe deg med en leiebil i Nancy. Vi tilbyr kategorier som dekker de fleste behov, og modellene våre er av høy kvalitet og kommer fra anerkjente bilfabrikanter. Velg fritt blant økonomibiler til fornuftige priser, familiebiler til vanlig bruk, premiummodeller av ekstra høy kvalitet, SUV-modeller med god plass eller minibusser så det blir plass til hele storfamilien. Det finnes også muligheter for gratis kansellering dersom noe uventet skulle skje.

 
 • Nancy Togstasjon
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Nancy Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Du ordner enkelt en leiebil i Nancy

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Nancy og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du finner oss på Nancy sentralstasjon som ligger strategisk til i sentrum, og dermed vil det ikke ta lang tid før du befinner deg bak rattet i kjøretøyet ditt. Alle våre bilmodeller kommer med flere avgifter og forsikringer inkludert for å gjøre alt mer praktisk for deg, og ekstratjenester som GPS og dieselmotor er tilgjengelig mot et mindre pristillegg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å få med seg med leiebil i Nancy

Nancy er en by av betydelig størrelse der du finner praktfull arkitektur og mye vakkert landskap. Her i denne delen av Frankrike er det stor vinproduksjon, og dermed er det mange muligheter for å prøvesmake noen av de utsøkte vinene på restaurantene i Nancy. Kom deg til bysentrum og Place Stanislas, en utsøkt gågate med flere severdigheter som gjør at den har fått sin plass på verdensarvlisten. Byenss Notre Dame-katedral er også verdt å få med seg. Ved å benytte deg av Sixt bilutleie i Nancy blir alt dette lett tilgjengelig i eget tempo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service