Bilutleie i Mulhouse

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Mulhouse

Skreddersydd leiebil i Mulhouse

Skreddersydd leiebil i Mulhouse

Sixt bilutleie i Mulhouse gjør det enkelt å reservere i det østlige Frankrike, enten du er forretningsreisende, turist eller fastboende. Vi har flere filialer i Mulhouse, du finner oss blant annet finner ved sentrale knutepunkter som Mulhouse Bale flyplass og Mulhouse togstasjon, noe som gjør det enkelt å finne frem til oss enten du kommer med fly, buss eller tog. Vi tilbyr et stort utvalg av moderne kjøretøy fra ledende bilfabrikanter, blant annet fra Peugot, som faktisk er en av de største industriarbeidsgiverne akkurat her i provinsen Alsace i Frankrike. Tilgjengelige kategorier for leiebil i Mulhouse er stasjonsvogn for inntil 5 personer, spreke sportsbiler, praktiske vare- eller lastebiler eller 4x4 for ekstra trekkraft. Leiebilene kommer også med inkluderte basisforsikringer samt air condition integrert i de fleste av våre bilmodeller. Alt etter hvilke behov du har, kan du be om ekstratjenester i tillegg til godene som allerede er inkludert hos Sixt bilutleie i Mulhouse. Noen av oppgraderingene er blant annet bilhjelptjenester underveis på kjøreturen, ekstra ansvarsforsikring samt barneseter og GPS som kan bestilles ved booking. For alle våre leiebiler finner du informasjonen du trenger når du velger kjøretøykategori her på våre nettsider. Vi garanterer at du får en leiebil i Mulhouse i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Utforsk Sveits, Tyskland og Frankrike med leiebil fra Mulhouse

Utforsk Sveits, Tyskland og Frankrike med leiebil fra Mulhouse

Mulhouse har en flere hundre år lang historie og har også tilhørt Tyskland i nesten 50 år fra slutten av 1800-tallet til begynnelsen av 1900-tallet. I dag er byen moderne, men med et historisk preg, noe blant annet det historiske museet vitner om. Gamlebyen og den vakre katedralen er også verdt å besøke. Avlegg gjerne det impresjonistiske kunstmuseet en visitt, og er du transport- og teknologiinteressert, er jernbanemuseet og Musée EDF Electropolis å anbefale. Du kan også se en fantastisk samling av gamle og nye kjøretøy i Cité de l'Automobile før du kanskje tar en kjøretur med leiebilen fra Mulhouse over grensen til enten Sveits eller Tyskland.
Show more
Greit å vite når du leier i Mulhouse
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mulhouse?
For å leie en bil med SIXT ved Mulhouse må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mulhouse.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mulhouse?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mulhouse. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1778 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Mulhouse

Hva trenger jeg for å leie en bil i Mulhouse?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mulhouse?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mulhouse?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mulhouse

Vis mer