Bilutleie
Melun
Kollaps
Frankrike // Melun
Endre personlige detaljer

Leiebil Melun: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Melun har du et utmerket utgangspunkt for å se mye av det beste av Frankrike, blant annet Paris, Disneyland og vakker natur. Sixt er på pletten for å hjelpe deg med bilutleie i Melun, med førsteklasses kundeservice og et stort utvalg kjøretøy til hyggelige priser. Her finner du kategoriene økonomibiler som budsjettet ditt knapt vil merke, sedan og stasjonsvogn til praktisk bruk, premiummodeller av høyere kvalitet eller minibusser for deg som vil ha godt med plass. Vi lar alle kundene våre i Melun få muligheten til kostnadsfri ombooking eller kansellering av bestillingen, dermed får du mye fritt spillerom når du leier bil hos oss.

 
 • Melun Dammarie les Lys
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Melun Dammarie les Lys

  Sixt Bilutleie
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

La oss ordne med leiebil i Melun for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Melun og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Dersom du har tenkt å kjøre mye til og fra Paris, gjør du lurt i å oppgradere til ubegrenset kjørelengde, og navigasjonssystem er alltid å anbefale som ekstrautstyr i en millionby. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det er flere avgifter som allerede er inkludert uansett valgt bilkategori, og du kan med letthet be om andre oppgraderinger som barnesete og dieselmotor.

Mange severdigheter venter på deg med leiebil i Melun

Fra Melun tar det i underkant av en time å komme seg til Frankrikes hovedstad der opplevelsene står i kø. Vaux le Vicomte slottsområde like mot nordøst er en flott attraksjon, og har du familien med på turen, er det bare å finne frem til Disneyland mot nord. Fontainebleau er et stort skogområde like i sør der det er mye interessant å se, og selve Melun har et flott bysentrum bygd ved elven Seinen. Sixt gjør det rimelig og nyttig å leie bil i Melun.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service