Bilutleie
Limoges
Kollaps
Frankrike // Limoges
Endre personlige detaljer

Leiebil Limoges: Sixt Bilutleie online

Opplev Frankrike med egen leiebil i Limoges! I denne vakre byen finner du en stor gotisk katedral, utallige brosteinsbelagte gater og en togstasjon som sies å være en av de vakreste i hele Frankrike. Sixt bilutleie i Limoges ligger inne på denne togstasjonen, og sørger for at du kommer deg raskt i gang med oppholdet ditt. Vi har et stort utvalg av både luksuriøse og prisgunstige leiebiler for enhver anledning. Velg blant kompaktbiler, stasjonsvogner, biler med firehjulstrekk og sportsbiler. Sixt tilbyr også gratis ombooking og kansellering for et fleksibelt opphold med leiebil i Limoges.

 
 • Limoges Togstasjon
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Limoges Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Oppgrader leiebilen din hos Sixt

Sixt bilutleie i Limoges er opptatt av fornøyde kunder, og vi tilbyr derfor flere tilleggstjenester for at du skal få en skreddersydd leiebil når du befinner deg i Limoges. Vi gjør det enkelt å oppgradere kjøretøyet med egenskaper som gjør reisen enda bedre. Klikk deg inn på lenken over for å se hvilke tilleggstjenester vi tilbyr i Limoges. Hvis du skal navigere deg rundt i dette området for første gang, kan det være lurt å inkludere navigasjonssystem i leieavtalen. Skal du legge ut på langtur og ønsker ekstra sjåfør? Det order vi selvfølgelig også mot et lite tilleggsgebyr. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer med leiebil i Limoges

Limoges er kanskje mest kjent for porselenet sitt og produksjonen av eiketønner som blir brukt i fremstillingen av Cognac. Det er likevel den herlige, franske atmosfæren som gjør denne byen så spennende. Her finner du en rekke arkitektoniske skjønnheter, som for eksempel Quartier de la Boucherie, Saint-Etienne-katedralen og det vakre rådhuset Mairie de Limoges i gamlebyen. Fire mil utenfor Limoges finner du også Château de Montbrun, hvor Rikard Løvehjerte angivelig skal ha bodd i en periode. Med egen leiebil i Limoges opplever du rett og slett mer!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service