Bilutleie
Levallois-Perret
Kollaps
Frankrike // Levallois-Perret
Endre personlige detaljer

Leiebil Levallois-Perret: Sixt Bilutleie online

I en av de mer rolige utkantene av Paris` bykjerne ligger Levallois-Perret, som er et utmerket startsted for deg som vil se en av verdens mest turistvennlige storbyer. Det vil ikke by på noe problem å finne fort frem til oss når du har ankommet Levallois-Perret, siden det er mange bussholdeplasser her i tillegg til T-banestasjon. Dermed kan du snart rulle hjulene på kjøretøyet i gang og få fullt utbytte av leiebilen fra Levallois-Perret stasjon. Vi tilbyr et stort utvalg bilkategorier her, nemlig kompaktbiler som passer helt perfekt for de små bygatene, brukervennlige familiebiler, premiummodeller av ekstra høy kvalitet, robuste 4x4 samt minibusser for dere som er mange på reise i hjertet av Frankrike.

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Bilutleie
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med leiebil i Levallois-Perret

Hvordan du ordner med leiebil i Levallois-Perret

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Levallois-Perret og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Trafikken i Paris kan være ganske kaotisk til tider, og derfor gir vi alle kundene våre blant annet tredjepartforsikring som et av ekstragodene så du føler deg trygg. Du kan også gjøre avtale om døgnåpen innlevering av kjøretøyet, og oppgraderinger som navigasjonssystem anbefales i en megaby som Paris. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Se Paris i eget tempo med leiebil fra Levallois-Perret

Opplevelsene ligger i kø i denne delen av Paris, som for eksempel skyskraperdistriktet La Defense mot sørvest. Der finner du kjøpesentre og futuristisk arkitektur du kan beundre, eller kjør langs elvebredden for å oppdage mange restauranter og parker. Like mot sør fra Levallois-Perret ligger også det enorme grøntområdet Bois de Boulogne der du kan glemme asfaltjungelen, eller bare ta en tur langs Champs-Élysées som er av verdens mest kjente avenyer. Sixt bilutleie i Levallois-Perret har det som skal til for et knirkefritt opphold i Frankrikes største by.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service