Bilutleie
Les Ulis
Kollaps
Frankrike // Les Ulis
Endre personlige detaljer

Leiebil Les Ulis: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Les Ulis har du et perfekt utgangspunkt for å utforske dette flotte området med god stil og komfort. Beliggenheten til Les Ulis sørger for at du er i nærheten av både Paris, slottet i Versailles og utallige andre vakre byer og landsbyer i regionen. Les Ulis ligger bare 23 kilometer utenfor Paris sentrum. Dermed kan du enkelt besøke både Eiffeltårnet og Triumfbuen eller shoppe på Champs-Elysees. Velg det kjøretøyet som passer best for deg - sortimentet vårt inkluderer både kompaktbiler, stasjonsvogner, biler med firehjulstrekk og sportsbiler. Vi gjør alltid vårt beste for å hjelpe deg med å finne den beste leiebilen for deg og dine behov!

 
 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette

  Sixt Bilutleie
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Les Ulis - midt i vakreste Frankrike

Hos Sixt kan du oppgradere leiebilen din med både navigasjonssystem, skistativ og barneseter. Vi tilbyr alltid gratis ombooking og kansellering, slik at du står fritt til å endre reiseplanene dine hvis noe skulle dukke opp. Tredjepartsforsikring er også inkludert, slik at du kan føle deg trygg på veien. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte leiebilen for deg i Les Ulis.

Opplev Les Ulis og omegn med egen leiebil

Les Ulis er et fantastisk utgangspunkt for deg som vil utforske områdene i og rundt Paris. I tillegg til de mange, kjente attraksjonene i Paris sentrum finnes det utallige andre steder du bør få med deg. Med egen leiebil i Les Ulis kan du blant annet kjøre til Versailles for å se det historiske palasset og de flotte hagene. Hvis du reiser med familien, bør du også legge inn et besøk i fornøyelsesparken Disneyland Paris. Fem mil sør for Paris finner du også den vakre byen Fontainebleau som er omgitt av fortryllende natur, og som er bygget rundt ett av de vakreste slottene i hele Frankrike. Sixt bilutleie i Les Ulis sørger for at du kommer deg trygt og enkelt mellom de mange attraksjonene som området har å by på!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service