Bilutleie
Le Mans
Kollaps
Frankrike // Le Mans
Endre personlige detaljer

Leiebil Le Mans: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til Le Mans, gjør du lurt i å benytte deg av Sixt, siden vi har noen av de laveste leiebilprisene som er å oppdrive og tilbyr førsteklasses kundeservice. I området rundt Le Mans ligger både skogområder og åpent landskap, og det er enkelt å dra på landturer i Frankrike når du har eget kjøretøy til disposisjon. På filialen har vi et stort utvalg bilkategorier, som sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, bensingjerrige kompaktbiler, minibusser for deg med stort reisefølge eller premiummodeller med det lille ekstra. Vi er lokalisert på sentralstasjonen for enkel tilgang fra resten av bysentrum.

 
 • Le Mans Togstasjon TGV
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Le Mans Togstasjon TGV

  Sixt Bilutleie
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i Le Mans

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Le Mans og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan fint gjøre avtale om døgnåpen innlevering av kjøretøyet så du slipper stress på innleveringsdagen, og det kommer tredjepartforsikring medberegnet i prisen for samtlige kategorier. Flere gebyrer er også alltid medberegnet i prisen, og tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og dieselmotor kan ordnes for minimale ekstrabeløp. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Le Mans

I bykjernen av Le Mans er det flere severdigheter du kan få med deg, for eksempel Julien-Le Mans katedral og det store torget Place de la République som mange av Le Mans` innbyggere har som møteplass. For den sportsinteresserte er Le Mans godt kjent for den enorme racerbanen der det legendariske 24-timersløpet finner sted. Overalt rundt Le Mans ligger mange sjarmerende landsbyer der du får en smakebit av atmosfæren bare Frankrike kan by på, og mot nord ligger flere store naturparker. Sixt bilutleie i Le Mans er klar til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service