Bilutleie
Le Havre
Kollaps
Frankrike // Le Havre
Endre personlige detaljer

Leiebil i Le Havre: Sixt Bilutleie Online

Med leiebil i Le Havre har du mange muligheter til å utforske denne flotte havnebyen, som ligger like ved Den engelske kanal ved elven Seinens utløp. En av våre stasjoner i Le Havre ligger i sentrum ved cruiseskipterminalen og den såkalte Southampton-kaien. Shuttlebuss fra Le Havre St. Gatien flyplass eller buss fra byen tar deg rett til døren hos oss. Når du har hentet ditt eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Le Havre, vil du ha fri tilgang til byen og hele Normandie-regionen her i det nordvestlige Frankrike. Vi har et utvalg av kjøretøy innen bilkategoriene sedan, stasjonsvogn og firehjulstrekkere, slik at du skal kunne finne en leiebil som passer dine behov best.

 
 • Le Havre Centre/Cruise Term.
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Le Havre Centre/Cruise Term.

  Sixt Bilutleie
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester og tilgjengelige oppgraderinger hos Sixt

I Le Havre har vi kjøretøy som inkluderer både forsikringer og integrert air condition i de fleste av våre modeller. For ekstra kjørekomfort kan du også be om oppgraderinger ved behov, som GPS for å finne enkelt frem i byen. Barneseter og oppgradering til ubegrenset kjørelengde kan bestilles i skranken ved oppmøte, her på nettsidene eller per telefon. Etter avtale kan du levere inn bilen utenom ordinær åpningstid. Sixt garanterer at du får en leiebil i Le Havre i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Kjør rundt i historiske omgivelser med leiebil i Le Havre

Byen er i dag på UNESCOs verdensarvliste som et resultat av gjenoppbyggingen etter slaget ved Normandie under andre verdenskrig. Med leiebil i Le Havre kan du oppleve vakkert klippelandskap og mange av byens kulturminner og historiske steder. St. Josephs-kirken og katedralen Notre Dame er verdt å få med seg, og det samme gjelder museet for moderne kunst. Ta også en kjøretur over Normandiebroen, som er verdens nest største bro i sitt slag. Fra kaien i byen kan du også benytte anledning til å ta bilferge til Portsmouth i England. Med Sixt bilutleie i Le Havre får du både reisefrihet og møter med fransk, og kanskje engelsk, historie, arkitektur, natur og kultur.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service