Bilutleie i Le Creusot

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Le Creusot

Hva som kan oppleves med leiebil i Le Creusot

Hva som kan oppleves med leiebil i Le Creusot

Le Creusot ligger midt i det østlige Frankrike i regionen Bourgogne, som blant annet takket være det grønne landskapet har en utpreget vinproduksjon og fin natur. Det er også mye historie du kan få med deg, og hva kan vel være bedre enn å se alt dette med en egen leiebil? Sixt bilutleie er det ideelle valget for deg som vil ha de beste og rimeligste alternativene, og vi får kjøretøy levert til oss fra pålitelige fabrikanter. I utvalget vårt har du sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler til gode priser, eksklusive premiummodeller eller minibusser for gruppereisende. Mye lar seg gjøre når du leier bil i Le Creusot.
Lett å ordne med leiebil i Le Creusot

Lett å ordne med leiebil i Le Creusot

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Le Creusot og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Som vanlig kan du fint ordne med kostnadsfri ombooking eller kansellering av bestillingen, og tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen uansett kategori. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ved ytterligere behov kan du be om tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til den lille. Mange som besøker Le Creusot, ønsker å oppleve den kjente dampdrevne hammeren, et syn du ikke vil gå glipp av, ettersom disse er svært sjeldne. Den fine parken Morambeau lar deg få ro i sjelen, og Verriere slott og den tilhørende hagen gir deg innsikt i hvordan aristokratiet i Frankrike levde. En dagstur til Lyon er ikke noe problem med leiebil fra Le Creusot stasjon, og her kan du oppleve det nest største bysentrumet i landet. For øvrig kan du bare kjøre i Le Creuso og omegn og få med deg den tilbakelente stemningen som Frankrike er kjent for.
Show more
Greit å vite når du leier i Le Creusot
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Le Creusot?
For å leie en bil med SIXT ved Le Creusot må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Le Creusot.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Le Creusot?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Le Creusot. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Le Creusot

Hva trenger jeg for å leie en bil i Le Creusot?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Le Creusot?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Le Creusot?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Le Creusot

Vis mer