Bilutleie
La Valette-du-Var
Kollaps
Frankrike // La Valette-du-Var
Endre personlige detaljer

Leiebil La Valette-du-Var: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i La Valette-du-Var sørger for du kommer raskt i gang med oppholdet ved den franske rivieraen! Vi tilbyr leiebil til deg som skal feriere i denne nydelige byen ved utkanten av Toulon i Frankrike. Hos oss finner du både kombibiler, varebiler, stasjonsvogner og sportsbiler - vi gjør det enkelt å finne den perfekte leiebilen for deg. Vårt rikholdige utvalg inneholder kjøretøy som passer til både par, forretningsreisende og barnefamilier. Hos Sixt bilutleie i La Valette-du-Var får du alltid det lille ekstra!

 
 • La Valette-du-Var
  37 Avenue des Frères Lumière
  83160 La Valette-du-Var, Toulon

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • La Valette-du-Var

  Sixt Bilutleie
  37 Avenue des Frères Lumière
  83160 La Valette-du-Var, Toulon

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt med leiebil i La Valette-du-Var

For mer informasjon om leiebil i La Valette-du-Var, kan du klikke deg inn på lenken over. La Valette-du-Var ligger i et område som er kjent for sine mange severdigheter, og med egen leiebil får du mulighet å komme deg rundt på en enkel, økonomisk og praktisk måte. Vi tilbyr også tilleggstjenester som lar deg skreddersy kjøretøyet etter dine behov. Velg gjerne GPS som tilleggsutstyr, slik at du alltid finner frem. Det kan bli veldig varmt langs den franske rivieraen om sommeren, og aircondition er derfor alltid inkludert i kjøretøyene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva kan du oppleve med leiebil i La Valette-du-Var?

Det er ingen tvil om at rivieraen i Frankrike har mye flott å by på, og med egen leiebil fra La Valette-du-Var har du mulighet til å komme deg rundt på en enkel måte. La Garde ligger bare noen få kilometer unna, det samme gjør også Villa Noailles og Mont Faron. Lengter du etter deilige strender, anbefaler vi både Pampelonne og Château som enkelt nås med leiebilen din. Besøk også den trivelige byen Hyêres som ligger et steinkast unna La Valette-du-Var, hvor du blant annet kan se de kjente landemerkene Tour des Templiers og Chateau d´Hyeres.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service