Bilutleie
La Mole
Kollaps
Frankrike // La Mole
Endre personlige detaljer

Leiebil La Mole: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i La Mole! Vi hjelper deg med å finne en leiebil i La Mole som tilfredsstiller alle transportbehovene dine når du er i Frankrike. La Mole er kanskje et ukjent sted for de fleste, men med egen leiebil kan du utforske dette naturskjønne området like ved Saint-Tropez. Hos oss kan du velge mellom både prisgunstige kompaktbiler, stasjonsvogner, sportsbiler og firehjulstrekkere. Sixt ønsker deg velkommen til dette nydelige området i det sørlige Frankrike!

 
 • Saint Tropez Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Naturskjønne omgivelser i La Mole!

Sixt bilutleie i La Mole gir deg friheten til å oppdage den franske rivieraen på dine egne premisser. Hos oss kan du også velge tilleggstjenester som gjør oppholdet ditt litt enklere. Hva med å inkludere et navigasjonssystem i leiebilen slik at du alltid vet hvor du befinner deg? Hvis du har med deg barna på ferien, kan du også velge barneseter mot et lite ekstragebyr. Ombooking, kansellering og tredjepartsforsikring er alltid inkludert i leieprisen. Vær oppmerksom på at Sixt ikke kan garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori.

Opplev mer med Sixt leiebil i La Mole

La Mole har en herlig og avslappet atmosfære som sørger for at du kan nyte oppholdet ditt til det fulle. Når du har egen leiebil i La Mole, er det enkelt å utforske omgivelsene. Ta gjerne turen innom den populære Pampelonne-stranden ved Ramatuelle. Ønsker du å lære litt mer om den lokale historien, kan vi anbefale Le Thoronet. La Mole ligger bare 20 minutters kjøring fra Saint-Tropez, en by som er kjent for sine langstrakte strender, eksklusive fester og luksuriøse yachter. Sørg også for at du legger inn et besøk på en av de mange vingårdene i distriktet. Sixt bilutleie i La Mole sørger for du opplever det beste av det Sør-Frankrike har å by på!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service