Bilutleie
Entzheim
Kollaps
Frankrike // Entzheim
Endre personlige detaljer

Leiebil Entzheim: Sixt Bilutleie online

Entzheim er en liten by i det nordøstlige Frankrike som du utforsker best med din egen leiebil fra Sixt. Du finner Sixt bilutleie i Entzheim på den internasjonale flyplassen Strasbourg (SXB), omtrent 10 km vest for byen Strasbourg. Sixt tilbyr gunstige priser og en stor bilflåte som oppdateres jevnlig for å sikre best mulig teknologi og sikkerhet. Velg mellom en kompaktbil, stasjonsvogn og firehjulstrekker, avhengig av om du er alene i byen på forretningsreise eller på ferietur med hele familien. Alle leiebilene våre i Entzheim kan oppgraderes med diverse tilleggstjenester, slik at du får et best mulig opphold i Entzheim.

 
 • Strasbourg Flyplass
  Aéroport int. de Strasbourg
  67960 Entzheim

  Ma. - Fr.07:30 - 22:00
  Lø.09:00 - 16:30
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag15:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Strasbourg Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport int. de Strasbourg
  67960 Entzheim

  Ma. - Fr.07:30 - 22:00
  Lø.09:00 - 16:30
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag15:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Praktisk med leiebil i Entzheim

Entzheim og omegn er perfekt å utforske med egen leiebil, og Sixt bilutleie i Entzheim gjør det enkelt for deg å finne det perfekte kjøretøyet. Når du klikker på lenken ovenfor, får du mer informasjon om stasjonene våre og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelig ved de ulike stasjonene. Når du leier bil hos Sixt, får du alltid tredjepartsforsikring, ombooking og kansellering inkludert i leieprisen. Ønsker du GPS, vinterutstyr eller barnesete i bilen, ordner vi dette mot et lite tilleggsgebyr. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Personlig transport i Entzheim

Når du har egen leiebil i Entzheim, kan du selv bestemme hvor turen i Frankrike skal gå. Du får kanskje lyst til å utforske de pittoreske og sjarmerende småbyene på den franske landsbygda, eller nyte den varierte naturen med fjell, skog og daler? Besøk gjerne vakre Strasbourg, med populære attraksjoner som et arkeologisk og zoologisk museum. Strasbourg byr også på storslagen arkitektur, med både Notre-Dame katedralen og St. Thomas-kirken. Benytt også anledningen til å besøke noen av vingårdene i området, eller hva med en tur til det anerkjente Kronenbourg-bryggeriet?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service