Bilutleie i Chambery

 

Mest populære i Chambery

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Chambery Sentrum/Togstasjon som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Chambery

Hvordan du ordner med leiebil i Chambery

Hvordan du ordner med leiebil i Chambery

Velkommen til Chambery! Her har du umiddelbar nærhet til noe av Europas villeste og vakreste natur, og Frankrikes nest største by Lyon er en kjapp kjøretur unna. Vi har lagt en av stasjonene våre for leiebil på Chambery flyplass (CMF) dersom du skulle ankomme stedet med fly, og vår effektive service gjør at du får en smertefri overgang fra offentlig til personlig transport. Vi har et stort utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til normalbruk, kompaktbiler for deg som tenker på miljøet, 4x4 som passer ypperlig til fjellandskapet, ekstra romslige minibusser eller heftige sportsbiler for deg som vil skjemme deg selv litt bort.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Chambery og ekstratjenestene som er tilgjengelige. På alle stasjonene våre i Chambery kan vi tilby døgnåpen innlevering av kjøretøyet etter avtale på forhånd, samt gratis ombooking av bestillingen dersom noe uventet skulle skje. Alle modellene våre har air condition installert så du slipper ubehagelige temperaturer i bilkupeen, og du kan fint bestille tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og automatgir. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Se Frankrike fra sin beste side med leiebil i Chambery

Se Frankrike fra sin beste side med leiebil i Chambery

Denne byen er et glimrende utgangspunkt for både urbane opplevelser og naturopplevelser siden Alpene ligger rett mot øst, og Lyon ligger en knapp times kjøretur mot vest. Her er mange bratte og trange daler du kan utforske med kjøretøyet ditt, og OL-byene Chamonix og Grenoble er lett tilgjengelige med bil. Ta også Vest-Europas høyeste fjell Mont Blanc nærmere i øyesyn, eller ta rett og slett innover deg Chamberys koselige bykjerne. Hos Sixt bilutleie i Chambery er vi klare til å behandle bestillingen din.
Show more

Greit å vite når du leier i Chambery

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Chambery?
For å leie en bil med SIXT ved Chambery må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Chambery.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Chambery?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Chambery. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 425 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,5)
Overlevering av kjøretøy
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Chambery

Hva trenger jeg for å leie en bil i Chambery?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Chambery?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Chambery?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Chambery

Vis mer