Bilutleie
Boulogne-Billancourt
Kollaps
Frankrike // Boulogne-Billancourt
Endre personlige detaljer

Leiebil Boulogne-Billancourt: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til Paris, som er et av verdens heteste reisemål, kan du gjerne vurdere å leie bil hos Sixt bilutleie i Boulogne Billancourt, som kan være en utmerket startbase for utforsking av denne verdensmetropolen. Her i vestkanten av Frankrikes hovedstad er det store grøntområder, og elven Seinen flyter rolig forbi og skaper en fredelig stemning. Her finner du et utvalg kjøretøy i kategorier som passer for stort sett ethvert tilfelle, og vi har kun modeller fra pålitelige bilprodusenter. Vi tilbyr både familiebiler, solide SUV-modeller, kompakte bybiler, minibusser med ekstra god plass og sportsbiler som gir deg god fremkommelighet her i Boulougne Billancourt.

 
 • Paris Boulogne-Billancourt
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  Ma.07:30 - 19:00
  Ti. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Paris Boulogne-Billancourt

  Sixt Bilutleie
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  Ma.07:30 - 19:00
  Ti. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å skaffe en leiebil i Boulougne Billancourt

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Boulougne Billancourt og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition er installert i alle modellene våre og sørger for behagelig klima i bilkupeen, og flere gebyrer og veiavgifter er allerede inkludert. Spør gjerne våre serviceinnstilte ansatte om reisetips i Frankrikes aller største by, og vår effektive service sørger for at du raskt vil befinne deg bak rattet. Vi tilbyr også nyttige tilleggstjenester som ekstra sjåførtillatelse og navigasjonssystem. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Verdt å oppleve med leiebil i Boulougne Billancourt

Beveg deg langs elvebredden i Boulougne Billancourt for å finne tallrike kafeer med koselig atmosfære, og det store stadionet Parc des Princes er verdt å ta nærmere i øyesyn. De store parkområdene Domaine National de Saint-Cloud og Bois de Boulogne vil gi deg ro i sjelen, og skyskraperdistriktet La Defense mot nord fra Boulougne Billancourt er et imponerende syn. Det ikoniske Eiffeltårnet er heller ikke langt unna, så her er det bare å benytte sjansen med egen leiebil i Boulougne Billancourt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service