Bilutleie i Beauvais

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Beauvais

Våre leiebiltjenester i Beauvais

Våre leiebiltjenester i Beauvais

Med et eget kjøretøy til disposisjon i Beauvais kan du kjøre fritt rundt i denne vakre byen og regionen Picardie nordøst i Frankrike. Hovedstaden Paris er knappe to timers kjøretur unna, og Sixt sin stasjon for leiebil i Beauvais er praktisk plassert på Beauvais-Tillé flyplass like utenfor bykjernen. Her kan du finne oppgraderte kjøretøy i bilkategoriene sedan/stasjonsvogn og SUV, som begge egner seg godt til kjøring på det velutbygde veinettet i landet. Enten du er fastboende eller kommer reisende med fly til lufthavnen, har vi flere inkluderte ekstragoder, deriblant flere forsikringer og gebyrer. Med Sixt bilutleie i Beauvais er du klar for en god kjøreopplevelse. Sixt har alltid nylig oppgraderte bilmodeller med mange finesser inkludert. Ønsker du en bil med GPS installert eller barnesete til den lille, kan du be om dette ved bestilling over nett eller telefon. Vi garanterer at du får en leiebil i Beauvais innenfor ønsket bilkategori, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. På filialen vår på flyplassen kan du også avtale innlevering av kjøretøyet akkurat når det måtte passe deg.
Muligheter med eget kjøretøy i Beauvais

Muligheter med eget kjøretøy i Beauvais

Når du leier bil i Beauvais, kan du selv planlegge din egen tids- og kjørerute i og rundt byen her i det franske departementet Oise. I bykjernen finner du koselige kafeer der du kan nyte en cafe au lait og en croissant eller kanskje frister det med litt ost og vin. Domkirken St. Pierre er et dramatisk gotisk byggverk du ikke bør gå glipp av, og kjør gjerne mot nordøst til utkanten av byen for å spasere langs gangstiene som er preparert der. Eller nyt omgivelsene i en av byens offentlige hager eller parker. Denne historiske byen er også et svært godt utgangspunkt for videre kjøreturer i Frankrike når du har et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Beauvais.
Show more
Greit å vite når du leier i Beauvais
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Beauvais?
For å leie en bil med SIXT ved Beauvais må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beauvais.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Beauvais?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Beauvais. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 773 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Beauvais

Hva trenger jeg for å leie en bil i Beauvais?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Beauvais?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Beauvais?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Beauvais

Vis mer