Bilutleie i Bayonne

 

Mest populære i Bayonne

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bayonne som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Bayonne

Sixt gjør det enkelt med leiebil i Bayonne

Sixt gjør det enkelt med leiebil i Bayonne

Med egen leiebil i Bayonne kan du utforske byen og det sørvestlige Frankrike med herlig komfort og stil. Vi i Sixt tilbyr utallige kjøretøy fra en bilflåte som oppdateres jevnlig, slik at vi skal kunne tilby best mulig teknologi og sikkerhet. Hos oss kan du velge blant kompaktbiler, stasjonsvogner og firehjulstrekkere - vi har den perfekte bilen for deg, uansett om du er på forretningsreise eller familieferie. Sixt bilutleie i Bayonne sørger for at du kommer deg dit du skal! Sixt gjør alltid sitt beste for at oppholdet ditt i Bayonne blir helt optimalt. Vi tilbyr alltid gratis kansellering og ombooking i tilfelle det skulle oppstå endringer i reiseplanene dine. Hos oss kan du også velge tilleggstjenester som navigasjonssystem, slik at du alltid vet hvor du befinner deg. Hvis dere er flere som reiser sammen, kan det også være lurt å velge ekstra sjåfør mot et lite tillegg, slik at dere kan bytte på kjøringen. Sixt bilutleie i Bayonne sørger for at du alltid får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Opplev Frankrike med leiebil fra Sixt

Opplev Frankrike med leiebil fra Sixt

Bayonne ligger på nordsiden av Baskerland, akkurat der hvor elvene Nive og Adour møtes. Byen omtales gjerne som selve «inngangsporten» til Baskerland, og med egen leiebil i Bayonne tar du deg enkelt rundt. Her er du bare en liten kjøretur unna de pittoreske småbyene på den franske vestkysten samt storbyer som San Sebastian og Pamplona. Med leiebil i Bayonne kan du også besøke Bilbao og det verdenskjente Guggenheim-museet. Bayonne er det perfekte utgangspunktet for deg som vil utforske dette spennende området, og kaster du deg ut på hovedveien tar det bare to timer å kjøre til Frankrikes vinhovedstad, Bordeaux!
Show more

Greit å vite når du leier i Bayonne

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Bayonne?
For å leie en bil med SIXT ved Bayonne må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bayonne.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Bayonne?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Bayonne. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 401 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Bayonne

Hva trenger jeg for å leie en bil i Bayonne?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Bayonne?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bayonne?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Bayonne

Vis mer