Bilutleie
Bastia
Kollaps
Frankrike // Bastia
Endre personlige detaljer

Leiebil Bastia: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Bastia kan du oppleve den vakre, franske øya Korsika i ditt eget tempo. Bastia er en av de vakreste byene på hele øya, og herfra tar du deg enkelt til de utallige strendene, de historiske festningene og ikke minst naturreservatene på Korsika. Vi tilbyr rimelige priser på kjøretøyene våre og har et stort utvalg av praktiske kompaktbiler, stasjonsvogner og SUV-er med firehjulstrekk for de som er ekstra eventyrlystne. Sixt hjelper deg med å oppdage Korsika på en sikker og komfortabel måte, uansett om du ønsker strender og solfylte dager eller søker en spektakulær utsikt fra en av Korsikas mange fjelltopper.

 
 • Corsica Bastia Flyplass
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Corsica Bastia Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Komfortabel ferie med leiebil i Bastia

Sixt bilutleie i Bastia sørger for et skreddersydd leieforhold på Korsika, og tilbyr flere tilleggstjenester for et ekstra komfortabelt opphold. Avhengig av hvilken bilkategori du velger, kan vi tilby både navigasjonssystem, ekstra sjåfør og barneseter mot et lite ekstragebyr. Stasjonen vår ligger på Bastia lufthavn (BIA), og leiebilen din står derfor klar og venter på deg når du lander. Herfra tar du deg inn til sentrum av Bastia på 30 minutter. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi garanterer at du får en leiebil i Bastia i ønsket bilkategori. Hos oss får du også alltid gratis ombooking og kansellering inkludert i prisen.

Opplev Korsika med egen leiebil i Bastia

Bastia er en ekte middelhavsby, og er faktisk oppkalt etter festningen (Bastillen) som ligger på toppen av byen. Bastia er en livlig by som samler seg rundt båthavnen, Saint-Nicolas-torget og rådhusplassen. Besøker du Bastia, bør du absolutt få med deg attraksjoner som Saint-Jean-Baptiste-kirken, Saint Antoine-klosteret og det romerske mesterverket Canonica. Utenfor byen finner du også utallige strender, perfekt for deg som ønsker en avslappende solferie, eller hvorfor ikke kjøre til fuglereservatet ved Biguglia-sjøen? Korsika er virkelig en unik del av Frankrike, og Sixt hjelper deg med å oppdage denne herlige middelhavsøya!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service