Bilutleie i Avignon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Avignon

Våre leiebiltjenester i Avignon

Våre leiebiltjenester i Avignon

For å komme deg enkelt fra A til B i Avignon her i det sørøstlige Frankrike vil du ha stor nytte av et eget kjøretøy til fri disposisjon. Avignon byr på herlig atmosfære og flotte attraksjoner for deg som er turist, og er du forretningsreisende, vil du kunne benytte leiebilen i Avignon helt etter din egen timeplan. Du finner våre stasjoner både på Avignon flyplass og togstasjonen, hvor vi blant annet tilbyr et utvalg modeller innen bilkategoriene stasjonsvogner for praktisk bruk eller moderne sportsbiler for ekstra kjørenytelse.Med en rekke inkluderte ekstragoder, som forsikringer og gebyrer, vil du ikke få uventede kostnader hos Sixt bilutleie i Avignon. Vi har også ekstratjenester som barneseter og GPS tilgjengelig ved behov, som kan bestilles i skranken eller på forhånd her på nettsidene eller over telefon. Når du ankommer togstasjonen og Sixt sin filial for leiebil i Avignon, kan du benytte vår app for smarttelefon til å velge ønsket bilmodell. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi har også døgnåpen tjeneste for inn- og utlevering av leiebilen etter avtale.
Full frihet med leiebil fra Sixt

Full frihet med leiebil fra Sixt

Vi i Sixt er opptatte av fleksibilitet, og derfor har du mange muligheter med leiebil i Avignon i denne vakre regionen som kalles Provence-Alpes-Côte-de-Azur. Vakker arkitektur og storslåtte bygninger finnes det mange av her, og Pavepalasset og den vakre katedralen Notre-Dame des Doms d'Avignon er blant de mest attraktive. Byen er omgitt av et historisk festningsverk, og dermed er mange av opplevelsene inne i selve byen, som ligger ved elven Rhône. Museer, shopping og spennende franske restauranter kan nytes før du tar turen utenfor bymurene for å oppleve mer av denne spennende delen av Frankrike med Sixt bilutleie i Avignon.
Show more
Greit å vite når du leier i Avignon
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Avignon?
For å leie en bil med SIXT ved Avignon må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Avignon.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Avignon?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Avignon. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 1844 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Avignon

Hva trenger jeg for å leie en bil i Avignon?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Avignon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Avignon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?