Bilutleie
Aubagne
Kollaps
Frankrike // Aubagne
Endre personlige detaljer

Leiebil Aubagne: Sixt Bilutleie online

Har du, som så mange av oss andre, alltid drømt om å oppleve sør-kysten av Frankrike? Da anbefales det å reise til kommunen Aubagne som ligger i Provence. Dersom du lander på Marseille flyplass eller Toulon-Hyères flyplass, kan du enkelt bestille Sixt bilutleie i Aubagne og hente bilen der. Hos Sixt har du et stort utvalg kjøretøy innen en rekke kategorier som du kan hente på flere av leiebilstasjonene i området slik at du får den bilen som passer deg og ditt behov best. Skal du på forretningsreise og ønsker å imponere kunder eller sjefer med en luksussportsbil, personbil eller kabriolet? Eller skal du på familieferie eller roadtrip og ønsker en bil som er så billig som mulig med en økonomi stasjonsvogn eller 4X4? Med Sixt har du uendelig med muligheter.

 
 • Marseille La Valentine-Aubagne

  Sixt Bilutleie
  3075 Route de la Légion
  13400 Aubagne

  Ma. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Aubagne

Klikk over her for å se hvilke leiebilstasjoner som er tilgjengelig for bilutleie i Aubagne. Du kan velge mellom ti stasjoner som tilbyr ulike kategorier kjøretøy. Her kan du også se åpningstider og beregne priser på å leie bil. Ved å klikke deg videre, kan du bestille leiebil og velge tilleggstjenester som ubegrenset kjørelengde og ekstra forsikring, eller utstyr som barnesete og GPS. Vi garanterer at du får en leiebil i den kategorien som du ønsker når du bestiller leiebil i Aubagne, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Aubagne

Aubagne er et pent område i dalen Huveaune, omringet av fjellkjeder. Den enkleste måten å komme seg dit på, er å kjøre bil fra Marseille, Toulon eller Cassis. I byen finnes det flott arkitektur og spennende kirker, men Aubagne er kanskje mest kjent som fødestedet til forfatter og filmskaper Marcel Pagnol. Byen er ikke av de største turistdestinasjonene i Frankrike, men man kan enkelt kjøre en leiebil fra Aubagne til den flotte storbyen Marseille som ligger ved Middelhavskysten. Der trekkes man mot strender, historie, arkitektur og kultur. Fra Marseille og Aubagne er det også kun en kort kjøretur til Toulon, som markerer begynnelsen på den velkjente franske Rivieraen med all sin ekstravaganse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service