Bilutleie i Antony

 

Mest populære i Antony

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Massy/Antony som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Antony

Praktisk med egen leiebil i Antony

Praktisk med egen leiebil i Antony

Antony ligger omtrent 11 kilometer utenfor Paris sentrum, og med egen leiebil står du fritt til å oppdage dette spennende, urbane området i Frankrike. Sixt bilutleie i Antony ligger bare 5 minutter unna den internasjonale flyplassen Orly (ORY), og er derfor et godt valg for både deg som er på forretningsreise og ferietur i området. Vi har et stort utvalg av leiebiler, uansett om du trenger en praktisk kompaktbil, en stasjonsvogn med plass til hele familien eller en solid SUV. Vi tilbyr gratis kansellering for ekstra fleksibilitet, og Sixt gjør alltid sitt beste for at oppholdet ditt i Antony blir best mulig!Stasjonen vår i Antony har sentral beliggenhet, like i nærheten av togstasjonen i Antony, og du kommer deg enkelt hit med både buss og tog. Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester som lar deg skreddersy leiebilen din basert på dine behov. Velg gjerne en GPS som gjør det enklere å finne veien, eller hva med ekstra sjåfør hvis dere er flere som reiser på tur sammen? Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ved Sixt bilutleie i Antony gjør vi vårt ytterste for at du kommer deg frem i med stil og komfort.
Opplev det beste av Frankrike med egen leiebil

Opplev det beste av Frankrike med egen leiebil

Med leiebil i Antony tar du deg enkelt inn til metropolen Paris, hvor du kan oppleve den romantiske byen på sitt aller beste. Leiebilen tar deg raskt rundt til de utallige attraksjonene som Paris har å by på, eller kanskje du vil kjøre ned til det store og imponerende palasset i Versailles som ligger bare en liten kjøretur unna? Selve Antony har også mye spennende å by på, og er faktisk en av de grønneste byene i området. Besøk gjerne Sceaux-parken, hvor du virkelig kan senke pulsen etter et par hektiste dager i Paris. Med egen leiebil i Antony står du fritt til å utforske denne herlige, grønne byen og omegn på dine egne premisser!
Show more

Greit å vite når du leier i Antony

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Antony?
For å leie en bil med SIXT ved Antony må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Antony.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Antony?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Antony. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1102 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Antony

Hva trenger jeg for å leie en bil i Antony?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Antony?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Antony?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Antony

Vis mer