Bilutleie i Annecy

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Annecy

Leiebiltjenester i Annecy

Leiebiltjenester i Annecy

Har du planer om å legge sommerferien eller skiferien til Annecy, eller er du i Frankrike på forretningsreise? Uansett hva som er årsaken til at du trenger en leiebil, har vi en rekke bilmodeller å velge mellom hos Sixt bilutleie i Annecy. Vi har for eksempel biler i økonomiklassen eller i luksusklassen, og trenger du god trekkraft eller god plass, kan en SUV eller stasjonsvogn kanskje være det du ønsker. Alle våre bilmodeller skiftes ut etter 6 måneder, og med barneseter og GPS på forespørsel vil du få en oppgradert og komfortabel leiebil i Annecy til gode priser.Sixt bilutleie i Annecy tilbyr leiebiltjenester når du ankommer jernbanestasjonen i Annecy eller lander med direktefly på Annecy Haute-Savoie Mont Blanc Airport. Du kan få mer informasjon om våre tjenester for leiebil i Annecy ved å bevege musepekeren over bildene. Du kan selvsagt bestille alle våre leiebiltjenester online, og vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, selv om vi ikke kan garantere en bestemt modell.
Opplev Annecy med Sixt

Opplev Annecy med Sixt

Annecy er hovedstad i departementet Haute-Savoie i regionen Rhône-Alpes øst i Frankrike. Byen ligger midt mellom Genève og Chambéry, og med en leiebil i Annecy har du mange muligheter til å få med deg den franske autentiske kulturen og en rekke severdigheter og opplevelser. Annecy ligger ved Annecysjøen, som er omkranset av vakre fjell og mange muligheter for vannsport om sommeren og skiaktiviteter i Alpene om vinteren. Besøk det berømte fengselet Palais de%u201BIsle, en av katedralene i byen, eller gamle Annecy slott. Og vil du kjøre over grensen til Sveits, ligger Genève bare en 40 minutters biltur unna. På veien vil du se fransk natur og kultur på sitt beste, og selve bilturen vil trolig bli et minne for livet.
Show more
Greit å vite når du leier i Annecy
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Annecy?
For å leie en bil med SIXT ved Annecy må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Annecy.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Annecy?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Annecy. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 626 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Annecy

Hva trenger jeg for å leie en bil i Annecy?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Annecy?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Annecy?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Annecy

Vis mer