Bilutleie
Annecy
Kollaps
Frankrike // Annecy
Endre personlige detaljer

Leiebil Annecy: Sixt Bilutleie online

Har du planer om å legge sommerferien eller skiferien til Annecy, eller er du i Frankrike på forretningsreise? Uansett hva som er årsaken til at du trenger en leiebil, har vi en rekke bilmodeller å velge mellom hos Sixt bilutleie i Annecy. Vi har for eksempel biler i økonomiklassen eller i luksusklassen, og trenger du god trekkraft eller god plass, kan en SUV eller stasjonsvogn kanskje være det du ønsker. Alle våre bilmodeller skiftes ut etter 6 måneder, og med barneseter og GPS på forespørsel vil du få en oppgradert og komfortabel leiebil i Annecy til gode priser.

 
 • Annecy Gare Centre Ville

  Sixt Bilutleie
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 17:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester i Annecy

Sixt bilutleie i Annecy tilbyr leiebiltjenester når du ankommer jernbanestasjonen i Annecy eller lander med direktefly på Annecy Haute-Savoie Mont Blanc Airport. Du kan få mer informasjon om våre tjenester for leiebil i Annecy ved å bevege musepekeren over bildene. Du kan selvsagt bestille alle våre leiebiltjenester online, og vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, selv om vi ikke kan garantere en bestemt modell.

Opplev Annecy med Sixt

Annecy er hovedstad i departementet Haute-Savoie i regionen Rhône-Alpes øst i Frankrike. Byen ligger midt mellom Genève og Chambéry, og med en leiebil i Annecy har du mange muligheter til å få med deg den franske autentiske kulturen og en rekke severdigheter og opplevelser. Annecy ligger ved Annecysjøen, som er omkranset av vakre fjell og mange muligheter for vannsport om sommeren og skiaktiviteter i Alpene om vinteren. Besøk det berømte fengselet Palais de%u201BIsle, en av katedralene i byen, eller gamle Annecy slott. Og vil du kjøre over grensen til Sveits, ligger Genève bare en 40 minutters biltur unna. På veien vil du se fransk natur og kultur på sitt beste, og selve bilturen vil trolig bli et minne for livet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service