Bilutleie
Anglet
Kollaps
Frankrike // Anglet
Endre personlige detaljer

Leiebil Anglet: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Anglet ligger svært sentralt ved Biarritz flyplass, og med en leiebil i Anglet har du kort vei til både kyst og de frodige skoger. Vi har mange leiebiler å velge i mellom som blant annet bil/stasjonsvogn, sportsbiler, kabriolet eller SUV/4x4. Benytt deg av muligheten til å kunne kjøre hvor og når du vil under ditt opphold i Anglet.

 
 • Biarritz Flyplass

  Sixt Bilutleie
  11 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  Ma. - Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester i Anglet

På nettsiden til Sixt bilutleie i Anglet kan du se hvilke biler som er tilgjengelige og beregne pris ved å velge ønsket utlevering og returdato i menyen til venstre. Du kan også bestille ekstrautstyr som barnesete eller GPS til din leiebil i Anglet dersom du skulle ønske dette. Vi kan garantere en bil i din ønskede bilkategori, men ikke alltid en spesifikk bilmodell.

Kjøretur i Anglet med Sixt

Anglet ligger i en del av Frankrike som har svært variert natur, og hvis du er sulten på ny kunnskap, har Anglet og nærområde et utall naturreservater og museer. Hvorfor ikke ta en tur til La Rhune, det hellige fjellet, som ligger en liten times kjøretur med leiebil fra Anglet. Fjellet ligger like ved grensen mellom Frankrike og Spania og kan bestiges til fots på en til to timer. Du kan også velge å ta det sjarmerende Petit Train de La Rhune som tar deg til toppen på ca. 35 minutter. På toppen får du en flott utsikt over området fra 905 meters høyde over havet. Ønsker du å tilbringe tid ved kysten, kan du ta turen innom Aquarium de Biarritz som ligger ca. 5 km fra Anglet. Museet er kjent for vakre beliggenhet helt ytterst på klippene og for sin informative utstilling av marine dyre og plantearter. Du kan også velge å kjøre med leiebilen din til Bidart hvor det er anlagt en 25 km lang vandresti som strekker seg langs kysten hele veien til Hendaye.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service