Bilutleie i Angers

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Angers

Leiebiltjenester i Angers

Leiebiltjenester i Angers

Byen Angers ligger i departementet Maine-et-Loire i det vestlige Frankrike. Skal du feriere i Angers som formelig bugner av blomster og deilige dufter, kan det være en god idé å ha en leiebil tilgjengelig. Sixt bilutleie i Angers har et godt utvalg av kjøretøyer til de fleste bruksområder og anledninger. Vi kan tilby deg en rimelig pris på leiebil i Angers. Sixt bilutleie i Angers ligger ved Angers togstasjon TGV, det vil si at du har muligheten til å ta toget helt frem til vårt kontor og hente din leiebil i Angers direkte. De nærmeste store flyplassene med internasjonale flyvninger, er Nantes Atlantique Airport og Rennes-Saint-Jacques Airport. Disse ligger henholdsvis ca. 1 time og 1 time og 45 minutter fra vårt kontor i Angers. Du kan beregne priser og forhåndsbestille din leiebil i Angers via våre nettsider. Vi kan garantere en bil i din ønskede bilkategori, men ikke alltid en spesifikk bilmodell. Har du behov for ekstrautstyr som barnesete eller GPS til din leiebil, har du også muligheten til å leie dette hos oss.
Kjøretur i Angers med Sixt

Kjøretur i Angers med Sixt

Byen Angers er kanskje mest kjent for sitt kolossale og vakre slott Chateau Angers som ligger strategisk til like ved elven Maine. Slottet ble bygd i første halvdel av 1200-tallet og har enormt kraftige vegger og 17 tårn i alt. Slottet inneholder et, over 100 meter langt billedvev som avbilder historien om apokalypsen slik kunstneren forestilte seg den på 1400-tallet. En ca. 40 minutters kjøretur fra Angers, ligger Bioparc de Doué la Fontaine, en prisvinnende dyrepark som fokuserer på å ta vare på truede dyrearter og deres habitat. Parken er kanskje først og fremst en opplevelse for barna, men også for voksne som ønsker å lære mer om truede dyrearter. Siden Angers er blomstenes by, vil vi også anbefale et besøk til den fantastiske botaniske hagen Terra Botanica som ligger ved utkanten av byen mot nord og som har et imponerende utvalg av Frankrikes flora.
Show more
Greit å vite når du leier i Angers
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Angers?
For å leie en bil med SIXT ved Angers må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Angers.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Angers?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Angers. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 571 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Angers

Hva trenger jeg for å leie en bil i Angers?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Angers?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Angers?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Angers

Vis mer