Bilutleie
Angers
Kollaps
Frankrike // Angers
Endre personlige detaljer

Leiebil Angers: Sixt Bilutleie online

Byen Angers ligger i departementet Maine-et-Loire i det vestlige Frankrike. Skal du feriere i Angers som formelig bugner av blomster og deilige dufter, kan det være en god idé å ha en leiebil tilgjengelig. Sixt bilutleie i Angers har et godt utvalg av kjøretøyer til de fleste bruksområder og anledninger. Vi kan tilby deg en rimelig pris på leiebil i Angers.

 
 • Angers Togstasjon TGV
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Angers Togstasjon TGV

  Sixt Bilutleie
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester i Angers

Sixt bilutleie i Angers ligger ved Angers togstasjon TGV, det vil si at du har muligheten til å ta toget helt frem til vårt kontor og hente din leiebil i Angers direkte. De nærmeste store flyplassene med internasjonale flyvninger, er Nantes Atlantique Airport og Rennes-Saint-Jacques Airport. Disse ligger henholdsvis ca. 1 time og 1 time og 45 minutter fra vårt kontor i Angers. Du kan beregne priser og forhåndsbestille din leiebil i Angers via våre nettsider. Vi kan garantere en bil i din ønskede bilkategori, men ikke alltid en spesifikk bilmodell. Har du behov for ekstrautstyr som barnesete eller GPS til din leiebil, har du også muligheten til å leie dette hos oss.

 

Kjøretur i Angers med Sixt

Byen Angers er kanskje mest kjent for sitt kolossale og vakre slott Chateau Angers som ligger strategisk til like ved elven Maine. Slottet ble bygd i første halvdel av 1200-tallet og har enormt kraftige vegger og 17 tårn i alt. Slottet inneholder et, over 100 meter langt billedvev som avbilder historien om apokalypsen slik kunstneren forestilte seg den på 1400-tallet. En ca. 40 minutters kjøretur fra Angers, ligger Bioparc de Doué la Fontaine, en prisvinnende dyrepark som fokuserer på å ta vare på truede dyrearter og deres habitat. Parken er kanskje først og fremst en opplevelse for barna, men også for voksne som ønsker å lære mer om truede dyrearter. Siden Angers er blomstenes by, vil vi også anbefale et besøk til den fantastiske botaniske hagen Terra Botanica som ligger ved utkanten av byen mot nord og som har et imponerende utvalg av Frankrikes flora.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service