Bilutleie
Ajaccio
Kollaps
Frankrike // Ajaccio
Endre personlige detaljer

Leiebil Ajaccio: Sixt Bilutleie online

Skal du reise til Ajaccio på Korsika kan du med fordel investere i en leiebil fra Sixt. Midt mellom Frankrike og Italia ligger øyen Korsika som først og fremst er kjent for sin fantastiske og unike natur. Med en leiebil i Ajaccio kan du enkelt og trykt utforske de mange mulighetene som denne øyen byr på. Gjør deg til herre over din egen tid og opplev Frankrikes fascinerende øy på dine egne premisser.

 
 • Corsica Ajaccio Flyplass
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Corsica Ajaccio Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester i Ajaccio

 

Sixt bilutleie i Ajaccio ligger praktisk til ved Corsica Ajaccio flyplass. Vår bilutleie i Ajaccio tilbyr bil/stasjonsvogn samt SUV/4x4. Ønsker du å forhåndsbestille leiebil i Ajaccio, har du muligheten til dette via våre nettsider. Vi kan alltid garantere en bil i din ønskede bilkategori, men ikke alltid en spesifikk bilmodell. Du kan selvfølgelig også leie ekstrautstyr som GPS eller barnesete dersom du skulle ha behov for dette.

Kjøretur i Ajaccio med Sixt

Campingturisme er svært utbredt på Korsika, og reiser du med en leiebil fra Ajaccio, finnes det derfor mange muligheter om du har pakket med et telt i bagasjerommet. Ønsker du litt høyere komfort finnes det også mange sjarmerende hoteller i de mindre byene som ligger spredt rundt øyen. Ca. 2 timer fra Ajaccio like utenfor byen Corte, ligger Gorges de la Restonica som er en ekte naturperle. Ved den vakre elven finner du brusende vannfall og naturlige kulper som ofte holder en behagelig badetemperatur. Her kan du ta livet med ro og nyte skogen og de store, runde klippene. Vel to og en halv time sør for Ajeccio, ligger byen Bonifacio som ser ut til å klamre seg fast på de ville klippeformasjonene helt ute ved havet. Her kan vi anbefale en tur opp eller ned L%u2019escalier du Roi d%u2019Aragon, den 187 trinn lange trappen er hugget ut i klippen og fører helt ned til havet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service