Bilutleie
Ain
Kollaps
Frankrike // Ain
Endre personlige detaljer

Leiebil Ain: Sixt Bilutleie online

Hva får du se når du benytter deg av Sixt bilutleie i Ain? Kanskje Europas vakreste fjellandskap og byer fulle av sjarm. Vår filial i denne skjønne landsdelen ligger på den franske delen av Geneve flyplass. Etter å ha ankommet med fly, vil du dermed raskt kunne rulle hjulene i gang og starte oppholdet ditt. Vi tilbyr kjøretøy som alltid har topp moderne utstyr, og utvalget vårt har blant de laveste prisene du vil finne. Velg mellom familiebiler, firehjulstrekkere som traverserer fjellveiene enkelt, økonomibiler, eller luksusmodeller for den kresne. Med leiebil i Ain er du sikret trygg og rask transport i Frankrikes alpeområde.

 
 • Geneve Flyplass fransk sektor
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Geneve Flyplass fransk sektor

  Sixt Bilutleie
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er problemfritt å leie bil i Ain

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Ain og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Vi tenker alltid praktisk, og inkluderer derfor flere avgifter i prisen. Du slipper da å måtte tenke på uvelkomne ekstrautgifter under oppholdet i Frankrike. Flere kjekke forsikringer er også allerede betalt for, siden sikkerhet står høyt i fokus hos oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tilleggstjenester som navigasjonssystem er tilgjengelige for en billig penge.

Se fjell og daler med leiebil i Ain

Idet du forlater flyplassen, kan du for eksempel kjøre til naturreservatet Chaîne du Jura. Dette gir deg en forsmak på hva du kan vente av spennende opplevelser i Ain. Den storslåtte akvedukten Cize-Bolozon er et mesterverk innen byggekunst og et yndet fotomotiv. I Ain er det også mye jordbruk og mange fine bondegårder, og da anbefales spesielt Saint-Trivies-de-Courtes. Der kan du nemlig se bygninger som er flere hundre år gamle. Dette området er også kjent for den lekre osten Bleu de Gex, som du kan få en prøvesmak på her. Vi i Sixt gleder oss til å behandle din ordre, slik at du kan nyte Ain på sitt beste!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service