Bilutleie på Turku Togstasjon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Turku Togstasjon-stasjon

Adresse

Ratapihankatu 37, 20100 Turku, Finland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Turku Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I en av Finlands største byer, er Sixt strategisk plassert ved flere lokasjoner, og selvsagt finner du oss på Turku togstasjon. Her i det sørlige Finland kan du blant annet besøke Turkus store havn der flere av verdens største cruiseskip har blitt bygget, og byens katedral har mye historie bak seg. Turku togstasjon er kun en rask togreise fra byer som Helsinki og Tampere, og det er bussholdeplass like ved inngangen. Med leiebil fra Turku togstasjon er det kort vei til E8, noe som gjør at du slipper trafikkork hvis du ønsker deg raskt ut av byen, og med våre moderne kjøretøy kan vi love deg en komfortabel reise.
Hvordan skaffe leiebil på Turku togstasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Turku togstasjon?

Sixt har mange gode tilbud for deg som ønsker å disponere et eget kjøretøy i Turku, eller Åbo som byen kalles på norsk. På vår filial på togstasjonen kan du blant annet velge blant kategorier som økonomibiler og familiebiler til rimelige priser, luksusmodeller som det skinner av, 4x4 dersom du tenker deg ut i kupert terreng eller minibuss slik at plassmangel aldri blir et problem. Trenger du å frakte større last, har vi også et utvalg av vare- og lastebiler i vår bilpark. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ekstragoder som fri kjørelengde og air condition er alltid inkludert i leiebilavtalen, og på våre oversiktlige nettsider får du oversikt over hvilke oppgraderinger vi tilbyr, som for eksempel ekstra sjåfør og garantert navigasjonssystem. Sixt bilutleie på Turku togstasjon lar deg se det beste av Finlands sørkyst.
Show more
Greit å vite når du leier på Turku Togstasjon
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Turku Togstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Turku Togstasjon må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Turku Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Turku Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Turku Togstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Turku Togstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Turku Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Turku Togstasjon

Vis mer