Bilutleie
Toivala
Kollaps
Finland // Toivala
Endre personlige detaljer

Leiebil Toivala: Sixt Bilutleie online

Når du besøker Toivala ser du grunnen til at Finland gjerne blir kalt «de tusen innsjøers land». Her er det enorme områder med innsjøer og hundrevis av store og små øyer som gjør navigasjonen på innsjøene til å virke som labyrinter, noe som garantert vekker eventyrlysten til de reisende. Med leiebil i Toivala har du mulighet til å nå de fleste innsjøer, og du kan padle og nyte roen med å ferdes på vann uten motorbråk, eller prøve fiskelykken fra vannkanten. Hos Sixt bilutleie i Toivala kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler og luksusmodeller, eller varebiler hvis du har bruk for ekstra plass.

 
 • Kuopio Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lentokentaentie 275
  70900 Toivala

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Toivala?

Ved å klikke på linken ovenfor får du mer informasjon om Sixt sin stasjon på Kuopio flyplass like utenfor Toivala og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Rå over villmarken med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller og benytt deg av air condition så slipper du å ha vinduene åpne og unngår å gi myggen fritt leide. Bruk våre nettsider for å skreddersy bilen til dine behov ved å velge tilleggsgoder som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete på forhånd. Leiebilen kan hentes og leveres når det måtte passe deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Toivala

I Toivala og omegn kan du nyte milevis med mer eller mindre uberørt landskap, frodig natur og et rikt dyreliv. Kun en 20-minutters biltur unna ligger byen Kuopio, hvor det i de omkringliggende områdene er rikelig med muligheter for bading i innsjøene som blir varme om somrene. Kuopio er Finlands åttende største by hvor du blant annet kan besøke utkikkstårnet Puijo som gir storslått utsikt over det flate landskapet. Sixt bilutleie i Toivala åpner nye dører for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service