Bilutleie i Rovaniemi

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Rovaniemi

Hvordan skaffe leiebil i Rovaniemi?

Hvordan skaffe leiebil i Rovaniemi?

Rovaniemi er den viktigste byen i Lappland og ligger like sør for polarsirkelen. Byen har i dag rundt 60 000 innbyggere etter at den ble slått sammen med nabokommunen Rovaniemen maalaiskunta i 2006. Her finner du blant annet Finlands nordligste universitet, Lappland universitet, som tiltrekker seg studenter både fra inn og utland, og som er med på å skape et ungt og vibrerende nattliv. Det nordlige Finland er et eldorado for naturopplevelser og villmarksliv, og med leiebil i Rovaniemi kan du komme deg langt avgårde på kort tid for å oppdage uberørte plasser hvor kollektivtrafikken ikke kommer til. Hos Sixt bilutleie i Rovaniemi kan du kan velge blant kategorier som økonomibiler, familiebiler med blant annet firehjulstrekker som går fint på skogsveier, luksusbiler samt varebiler med rikelig med seteplass.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Rovaniemi og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bruk våre oversiktlige nettsider for å skreddersy bilen etter dine behov. Her kan du velge blant mange tilleggsgoder for et beskjedent ekstrabeløp og som krydrer leiebilopplevelsen. Nesten alle Sixt sine stasjoner er døgnåpne for inn- og utlevering. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Rovaniemi

Hva du kan oppleve med leiebil i Rovaniemi

De fleste besøkende vil kanskje dra til julenissens landsby, som du enkelt kan komme til med leiebil. I mørketiden er det også vakre is-skulpturer du kan beundre i byen og området rundt. Pilke vitenskapssenter forteller mye interessant om de finske skogene, og på Korundi kulturhus får du et godt innblikk i finsk kunst. Med leiebil kan du kjøre over den kjente broen Jätkänkynttilä, og beundre det flotte designet som har gjort den til et symbol for byen. Sixt bilutleie i Rovaniemi står klar til å gi deg nøklene i hånden på en av våre stasjoner.
Show more
Greit å vite når du leier i Rovaniemi
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Rovaniemi?
For å leie en bil med SIXT ved Rovaniemi må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rovaniemi.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Rovaniemi?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Rovaniemi. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 263 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Rovaniemi

Hva trenger jeg for å leie en bil i Rovaniemi?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Rovaniemi?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Rovaniemi?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?