Bilutleie
Pori
Kollaps
Finland // Pori
Endre personlige detaljer

Leiebil Pori: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Pori! Her langs Finlands vestkyst finner du både skjærgård og dype skoger, og det finnes ingen enklere måte å få med seg alt dette på enn med ditt personlige kjøretøy. Vi oppgraderer til stadighet bilparken vår for å holde en høy og oppdatert standard, og her i Pori kan du få kategorier som bensingjerrige kompaktbiler og 4x4 som ligger ekstra godt på veien. Vi har også brukervennlige familiebiler, varebiler dersom du har ekstra mye bagasje, eller sportsbiler så du kan oppleve litt ekstra spenning på veien. Air condition er inkludert i samtlige modeller.

 
 • Pori Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lentoasemantie 1
  28500 Pori

  Ma. - Fr.07:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Pori/Veho Pori

  Sixt Bilutleie
  Korjaamonkatu 3
  28610 Pori

  Ma. - Fr.07:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Lett å skaffe seg leiebil i Pori.

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Pori og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen og gjør at du kan kjøre tryggere rundt på veiene i Finland, og ubegrenset kjørelengde vil fort bli helt uunnværlig. Sixt har sin filial naturlig plassert på Pori lufthavn (POR) der hyggelige medarbeidere venter på ditt oppmøte. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Attraksjoner å få med seg med leiebil i Pori.

Det finnes mange øyer i forskjellige størrelser utenfor Pori, og har du eget kjøretøy, er du spesielt fleksibel. Veiene her er nemlig bygget slik at du kan komme deg langt ut i skjærgården og beundre det vakre landskapet, eller du kan kjøre opp langs Kumo-elven for gode turmuligheter og kanskje litt fiske. Det er også flere flotte nasjonalparker i regionen, blant annet Puurijarvi-Isosuo som er enkel å nå frem til med leiebil fra Pori. I Pori by bør du absolutt få med deg det gamle og ærverdige rådhuset, og det samme gjelder for Pori Teater.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service