Bilutleie
Pirkkala
Kollaps
Finland // Pirkkala
Endre personlige detaljer

Leiebil Pirkkala: Sixt Bilutleie online

Dersom du er ute etter enkel og rimelig transport, er du kommet til riktig sted, siden Sixt bilutleie i Pirkkala kan skaffe deg alt du trenger av gode tilbud og pålitelige kjøretøy. Vi har en bilpark vi er svært stolte av, med bilmerker fra kun de mest fremtredende leverandørene, og du kan velge mellom familiebiler med god plass, eller kompaktbiler dersom du reiser på egen hånd i Finland. Videre tilbyr Sixt også romslige minibusser, 4x4 eller luksusmodeller for deg som vil koste på deg litt ekstra. Herfra skulle det være enkelt å utforske alle innsjøene og småbyene i nærheten.

 
 • Tampere-Pirkkala Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Terminaali 1
  33960 Pirkkala

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan ordner du leiebil i Pirkkala?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Pirkkala og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde er ofte et nesten uvurderlig ekstragode, siden du slipper å tenke på ekstrautgifter når du kjører langt. Vi lar deg også få tredjepartforsikring med på kjøpet. Du finner stasjonen vår på Tampere flyplass (TMP) der det er lett å finne oss, og du kan lett bestille tilleggsgoder som ekstra sjåførtillatelse og GPS for enkel navigasjon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Utforsk området med leiebil i Pirkkala

Straks du har rullet ut fra parkeringsplassen, har du umiddelbar tilgang til store innsjøer der du kan bedrive fiske og dra på villmarksturer. Tampere by ligger like mot nord, og som en av de større byene i Finland er det mye å oppleve med leiebil fra Pirkkala stasjon. Tampere bysentrum har mange flotte spisesteder og grøntområder der du kan nyte ro og fred, og det er flere motorveier som sørger for behagelig og enkel fremkommelighet når du vil se mer av Finland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service